Kész megoldások, az Ön üzlete automatizálására.


Most az első lépéstől az utolsóig automatizálhatja a teljes online üzletét. Megoldásainkat alkalmazva, Ön heti néhány óra munka után hátradőlhet, elutazhat, élhet a családjának, hobbyjának, vagy aminek csak akar, és az Ön üzlete, valódi üzletként potyogtatja a forintokat az Ön bankszámlájára, és ráadásul mindezt töredék költségen.

Egy ponton lehet, hogy Önnek is csakúgy, mint nekem, szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy ha mindent saját maga csinál, a vállalkozása sohasem lesz nagyobb Önnél. Nekem arra kellett rájönnöm, hogy ha mindent magam csinálok, sokkal több pénzt veszítek, mint amennyit megspórolok. Ha mindenfajta automatizálás nélkül akarom működtetni az üzleti folyamataimat, még csak esélyem sincs rá, hogy a pénzem, tekintélyem, felelősségem és sok, sok munkám mellett sok, sok szabadidőm is legyen.
Ez így van velem, és így van Önnel is.

Az Internet Marketing kizárólag nagy számokkal működik. Sok látogatóval, sok e-mail címmel, sok regisztrált törzsvevővel és leginkább sok, SOK, SOK információval és az azokból nyert statisztikákkal, melyek nélkül Ön nem lesz képes meghozni a megfelelő döntéseket.

A helyzet az, hogy amíg az üzlet kicsi, mármint annyira, hogy még bevételt is csak alig produkál, addig az ember "simán" győzi maga is, egyes egyedül a munkát.
Sőt, a "próbálkozás" ideje alatt még ésszerűnek is tűnik költségkímélő módon működni. A baj csak az, hogy a megfelelően automatizált értékesítési folyamtok működtetése nélkül SOHA nem lesz a próbálkozásból vállalkozás, és a vállalkozásból üzlet. Amennyiben kézzel csinál mindent hamar olyan érzése fog kialakulni, hogy a legegyszerűbb folyamatok is túl nagy munkát igényelnek ahhoz, hogy megérje Önnek.

A kocka valóságosan pedig akkor fordul, amikor a próbálkozásból mégis vállalkozás lesz, és a dolgok elkezdenek egy kicsit jobban menni.

Sok száz látogató, sok száz e-mail cím, vevőszolgálat, szállítás, adminisztráció, vevőpanaszok meg minden, ami egy beindulófélben lévő vállalkozással együtt jár. Ön napi 8-12 órát fog dolgozni és ennek ellenére az ügyfeleinek többségét el fogja hanyagolni. Az eredmények ugyan nagyon is valósak és ígéretesek, de még messze nem optimálisak. Ön már keres, de még nem igazán.

-Át kellene dolgozni az értékesítési folyamatot! IGEN. De mikor?

-Ki kellene deríteni, hogy 500 látogatóból miért csak egy vásárol, amikor vásárolhatna 5 is! Ki kellene deríteni! De hogyan?

-Személyre szabott e-maileket küldeni szép dolog húsz, ötven, vagy akár száz ügyfélnek is, de ötszáznak ugyanez már az egész irodának is egy kétnapos munka, és háromezernek meg már lehetetlen.

-Minden viszonteladónknak tüköroldalt gyártani egyszerű, amíg három, vagy tíz van belőlük, de borzasztó akkor, ha harminc, és ráadásban meg kellene változtatni akár csak egy apróságot is az oldalakon, úgy értem mindegyiken külön, külön.

-A hagyományos levelező programunkkal manuálisan, vagy a webdesignerünk által felállított kis, félig automatikus programmal nyilvántartani a hírlevelünk jelentkezőit és kijelentkezőit nem gond addig, amíg napi néhány névről van szó, de nagyon izgalmas feladattá válik, ha napi néhány tucat, adja Isten néhány száz nevet, és e-mail címet kell adminisztrálni.

-Nem nagy munka gyorsan összeállítani egy kérdőívet, és beilleszteni az oldalunkba, és az információk kiértékelése sem nagy feladat, ha néhány tucat választ kapunk, de ugyanez megmérettetés, ha többszáz vagy többezer választ akarunk feldolgozni. Arról nem is beszélve, hogy az értékesítések növeléséhez érdemes lenne mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet egy annak megfelelő, személyre szabott ajánlatot is küldeni. Egy megfelelő szoftverrel egy ilyen rendszer felállítható néhány óra alatt, manuálisan, meg egy főállást igényel.


Sok, sok feladat és nagyon, nagyon korlátozott idő, és energia kapacitás az Ön részéről. Ha napi nyolc órát dolgozik sem készül el, és ráadásban ezeknek a rutinfeladatoknak az ellátása még önmagában még nem viszi előre a vállalkozását, ez csak a fenntartáshoz elég. Az Ön energiájára a kreatív, a vezetői területen van szükség és nem a napi munkában.

Ismeri ezt a jelenséget? Ön látja, érzi, hogy az üzlete most igazán beindulhatna, úgy értem igazán, de...
...ugyanakkor tudja, hogy hacsak nincs nyolc keze, harminchat órás munkanapja, és mindent látó szeme, a lehetséges eredményeinek van egy nagyon jelentős felső korlátja, mégpedig: Ön.

Az Ön ideje, energiája és kapacitása.

Természetesen felvehet alkalmazottat, és úgy gondolom, hogy erre idővel mindenképpen szüksége lesz, de ennél van gyorsabb, biztosabb és legfőképp költségkímélőbb megoldás is.

Ön ezeket a feladatokat elvégezteti egy külsős céggel, aki vagy az Ön rendelkezésére bocsát egy szoftvert, amely segítségével a saját kezében tarthatja, de automatizálhatja a folyamatokat, vagy aki a saját stábjával és saját erőforrásaival teljes egészében elvégzi Önnek a munkát.

Az általunk ajánlott megoldás mindkét lehetőséget magában foglalja, ahol Ön vagy egy kifinomult online szoftvercsomagot igénybe véve, maga tarthatja kézben a marketing folyamatait, de nagymértékben automatizálva, vagy akár az első lépéstől az utolsóig elvégeztethet mindent velünk.

Partnercégünk a "MarketingSzoftverek" gyakorlatilag az Ön rendelkezésére bocsát egy teljes online "Marketing Irodát", egy az Ön igényeinek megfelelően összeállított szoftverparkkal, mely segítségével a hatékony online értékesítéshez szükséges szinte minden folyamata automatizálható.

A meglévő, már kidolgozott megoldások lefedik szinte az egész Internet Marketing spektrumát. A lehetőségeknek, gyakorlatilag csak a technika jelenlegi állása, de talán még az sem szabhat határt.

Csak a példa kedvéért:

-Ön olyan "intelligens" popup ablakokkal (az oldal letöltődésével automatikusan megnyíló jelentkezési lehetőség hírlevélre, vagy bármilyen levelezőlistára) dolgozhat, amelyek felismerik, hogy az adott látogató azon a napon, héten hanyadszor nézi meg az oldalt és az adott üzenetet csak a kívánt gyakorisággal mutatja meg neki, majd amikor reagált az üzenetre, mondjuk regisztrált a hírlevelére, megköszöni azt és többé nem zaklatja.

-Ön névre szóló oldalakkal, szolgáltatásokkal kényeztetheti a törzsvevőit, személyre szabott üzenetekkel fogadhatja Őket az oldalán.

-Ön automatizálhatja, hírlevél jelentkezést, kijelentkezést, automatikus üdvözlőüzenetet küldhet minden új jelentkezőnek, a megígért információs anyag újabb fejezeteit, a jelentkezéstől számítva naponként, vagy tetszőleges ütemben küldheti el, mégpedig teljesen automatikusan.

-Önnek minden hírlevele névre szóló lehet anélkül, hogy többezer levelet személyesen kellene megcímeznie. Egyszerűen beilleszti a levél szövegét a szoftverbe, beállítja az elküldés időpontját, és a gép beilleszti az ügyfele nevét a megadott hely(ek)re és elküldi az üzenetet anélkül, hogy Önnek egyetlen további gondolatot kellene pazarolnia rá.

-Ön működtethet egy saját viszonteladói rendszert, mégpedig úgy, hogy az Ön értékesítési hálózata, éjszakáról nappalra, emberi kéz érintése nélkül növekedhet.

Említettem már, hogy az a rendszer, amit én magam is használok a Marketing MEGOLDÁSOK, és a többi online vállalkozásom működtetésére, gyerekjátékká egyszerűsíti egy saját hírlevél rendszer felállítását? Ha kíváncsi egy profi, de ugyanakkor halálosan egyszerű eMail Marketing megoldásra, és szívesen olvasna további készpénzt érő információt, kérem, kattintson ide! (A POM eBook kiegészítőjeként DÍJTALANUL rendelkezésére tudok bocsátani egy jelentős szoftver csomagot! Ha szeretne bővebb információt a DÍJTALAN kiegészítőkről, kattintson ide!)

Lássuk, most konkrétan a szolgáltatásokat:

Hírlevél Pro
eMail Marketing rendszer -
Most egy lépésben automatizálja a teljes marketing tevékenységét, levelezését, értékesítési folyamatát és vevőszolgálatát.

Ennek az egyszerű megoldásrendszernek az alkalmazásával az egyszeri látogatóinak tetemes része az Ön törzsvevőjévé válhat, mégpedig egy életre!

  • Mint weboldal tulajdonos bizonyára elgondolkozott már azon, hogy miként kovácsolhatna nagyobb hasznot abból a tömegből, abból a sok száz, sokezer látogatóból, akiknek a 99%-a vásárlás nélkül távozik a weboldaláról, és akiknek a többségét sohasem látja viszont.
  • A legtöbb vállalkozó gyűlöli azt a tényt, hogy az üzlete népszerűsítésébe fektetett energia többsége csupán egyszeri eredményt produkál. A piac egy pillanatra felfigyel Önre, aztán a vállalkozása visszasüllyed a feledés szürke vizeibe.
  • A legtöbb vállalkozó nagyon is tisztában van egy olyan elégedett vevő értékével, aki visszatérve, újra meg újra vásárol.

A most következő cikk egy rendkívül hatékony és egyszerűen alkalmazható megoldást ad Önnek ezekre a kérdésekre, sőt olyan további lehetőségek ajtaját is megnyitja, melyekkel messze túlszárnyalhatja, akár a legerősebb konkurensét is.

Ön mostantól törzsvevőkört építhet, mégpedig jelentős többletmunka nélkül. Ön olyan méretű adatbázist halmozhat fel mely a nagyságát tekintve rövid időn belül, akár a többszöröse is lehet annak, amiről azelőtt csak álmodott volna.

A kulcs így hangzik: Automatizálás.

Úgy gondolja, hogy ez bonyolult dolog és valószínűleg sokba is kerül?
Igen?
Tévedés!

Ön a mi költségünkre, minden kockázat nélkül elkezdheti kiépíteni a SAJÁT online piacát. kipróbálhatja a HírlevélPro szoftvercsomagot, elkezdheti alkalmazni a tőlem kapott marketing tanácsokat és amennyiben elégedett az eredményekkel (amiben én nem kételkedem) az eredeti költségek akár csak a törtrészéért is működtethet egy olyan marketing gépezetet, mely szó szerint forintok százezreit hozhatja Önnek tiszta többletnyereségben.

A HírlevélPro szoftver segítségével Ön kevesebb, mint egy óra alatt felállíthatja, vagy felállíttathatja az iménti rendszert, és ezután a gép mindezt automatikusan elvégzi. A "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - eBook nem csak részletesen foglalkozik ezzel a kérdéskörrel, de egyben tartalmaz egy teljes szoftvercsomagot is 9.900 Ft+Áfa értékében, Önnek DÍJTALANUL.. Ha komolyan gondolja, hogy jelentős pénzt kíván keresni az Internettel, azt javaslom, hogy feltétlenül nézzen utána ennek az ajánlatnak! Kérem, kattintson ide!

ViralPro

Viral(vírus) marketing szoftver.
Most néhány gombnyomással elérheti az ügyfeleinek az ismeretségi körét.


A ViralPro egy vérbeli viralmarketing eszköz, mely a megfelelő stratégia alkalmazásával megtöbbszörözheti a levelezőlistájának a nagyságát. Tudta azt, hogy Önnek a legjobb reklámot az elégedet ügyfelei, vagy olvasói jelentik? Csak képzelje el azt, hogy mi történik, ha a levelezőlistájának mindössze a leglelkesebb 20%-a továbbküldi egy üzenetét egy-egy barátjának? Ön ingyen és bérmentve elért egy olyan csoport embert, akihez amúgy sehogyan sem juthatott volna közel. Most csak a példa kedvéért képzelje el, hogy ugyanez a lelkes csoport három-három ismerősének küldi tovább ezt az üzenetet. (Önmagában ezzel több mint 50%-kal megnövelte az ügyfélkörét!)

Vagy, mit szólna ahhoz, ha az ügyfelei egy értékes információs termékért
(ami Önnek nem került egyetlen forintjába sem) ajánlásokkal fizethetnének ki. Három, öt vagy akár tíz ajánlással. Ha az információ értékes amúgy is szívesen továbbküldöm, és ha ezért még előnyökhöz is jutok, ...tiszta haszon. Megteszem.

A viralmarketingnek valójában csak a fantázia szab határt. Vannak piacok, ahol csak egy jó ötletet kell elindítani és az Ön neve, ötlete, ajánlata az EGÉSZ piacon végiggördül, teljesen ingyen.

A ViralPro szoftver segítségével Önnek ez a lehetőség mindennapi valóság lehet.

WebMonitor
Weboldal monitorozás
Önmagában ez a szolgáltatás az
Ön online sikerének az egyik kulcsává válhat.


A varázsszó így hangzik: Hatékonyság

Találkozott e már azzal a jelenséggel, hogy miközben szörföl unalmasabbnál, unalmasabb oldalakra bukkan? Előfordult már Önnel, hogy nézi, nézi a lapokat, és azon veszi észre magát, hogy kizárólag az elszántsága tartja még az adott oldalon. Igen?

Lehetséges, hogy ez a jelenség az Ön weboldalán, az Ön látogatóival is megismétlődik. Egész biztos vagyok benne, hogy Ön mindent elkövetett annak érdekében, hogy a drága hirdetési pénzen a weboldalára irányított látogatói, egy nekik megfelelő, Őket a lehető legmagasabb szinten kiszolgáló üzenettel, kommunikációval találkozzanak. Természetesen nem kell, hogy MINDENKI élvezze az üzenetét. Ön nem beszélhet mindenkihez egyformán hatékonyan, de a célpiacát muszáj, nem csak megragadnia, de hatékonyan el is vezetnie a vásárlási döntéshez.

Az ön weboldalának kell, hogy legyen egy nagyon is hatékony vonalvezetése, amely az első másodpercekben megragadja a lehetséges vevőjének a figyelmét, megmutatja neki azt az előnyt, azt a nyereséget, amit megkaphat, ha továbbolvas és aztán magasan tartva az érdeklődési szintet, el is vezeti a megoldáshoz, az Ön termékének, szolgáltatásának a megvásárlásához.

Természetesen minden értékesítési folyamatnak vannak erősebb és gyengébb pontjai. A baj ott kezdődik, ha az egyik annyira gyenge, hogy azon a ponton sorozatosan elveszíti a lehetséges vevőit.

Az Ön célja minden bizonnyal az, hogy megtalálja a gyenge pontokat, hogy kiderítse, melyik szemnél szakad el a lánc, és aztán megerősítse.

Ebben a feladatban nyújt pótolhatatlan segítséget a WebMonitor weboldal monitorozási szolgáltatásunk.

A monitorozás ebben az esetben nem egyebet jelent, mint hogy nyomon követjük a látogatóinak az Ön weboldalán bejárt teljes útját és az általuk az egyes oldalakon eltöltött időket.

Feljegyezzük, hogy honnan érkezett az adott látogató, hogy milyen sorrendben milyen oldalakat látogatott meg, hogy hol mennyi időt töltött és aztán azt is, hogy hol távozott az Ön weboldaláról.

  • Ezek az adatok páratlan értékkel bírnak az Ön számára, mert elárulják önnek, hogy melyek azok a részei a weboldalának, amelyek érdekesek a látogatói számára, hisz azokon az oldalakon várhatóan több időt töltenek. Megmutatják Önnek, hogy a látogatók követik e, az Ön által megtervezett útvonalat, mely cél szerint megrendeléshez, illetve vásárláshoz kell, hogy vezessen. Ha nem, megmutatja, hogy hol veszítették el az érdeklődésüket, hogy hol és mikor léptek ki a folyamatból.

  • Ez a szolgáltatás segít Önnek letesztelni a linkjeit is. Megmutatja, hogy melyek azok a hivatkozások az oldalán, amelyekre szinte mindenki rákattint és melyek azok, amelyekre szinte senki.

  • Ugyanezen az elven Ön letesztelheti hatékonyság szempontjából a címeit és alcímeit is. (Egyetlen jó cím megtöbbszörözheti az Ön nyereségét.)

  • Végül, de nem utolsó sorban Ön megtudja azt is, hogy honnan, milyen keresőkből és milyen keresőszavakkal érkeznek az Ön látogatói, illetve azt is, hogy honnan érkeznek, azok a látogatói, akik később vásárolnak is. Miért fontos ez? Mert így meg tudja állapítani, hogy melyik az a hirdetési forma, amelyik kifizetődik Önnek. Ha a vevőinek a 70% egy bizonyos oldalról érkezik, vagy egy bizonyos hirdetési módszerből, akkor Önnek arra a módszerre vagy oldalra érdemes jobban odafigyelnie.

Ön rá fog jönni, hogy a weboldala népszerűsítésére fordított pénzének és energiájának a körülbelül húsz százaléka hozza be az eredmények nyolcvan százalékát. A monitorozás egyik nagy értéka abban van, hogy megmutatja Önnek, hogy MELYIK húsz százalék az, amely behozza az eredményeket, és melyik az a nyolcvan, amit érdemes lenne másra fordítani.

Kérdőívszerkesztés és kiértékelés
Találja meg azt az üzleti ötletet, ami gazdaggá teheti!


Ez a szolgáltatás továbbiak mellett, hasonló előnyökkel bír, mint az előző. Lehetőséget ad Önnek az érdeklődőitől való célirányos információgyűjtésre, legyen az vélemény a weblapja megjelenésével, a szolgáltatás minőségével, vagy a vevők vásárlási szokásaival vagy egyéb igényeivel kapcsolatban. Ön gyorsan és egyszerűen, a saját online irodájából néhány perc alatt összeállíthat egy kérdőívet és fel is helyezheti a honlapjára. Az egész egyszerű, mint a gyerekjáték.

Az eszköz ereje abban van, hogy Ön a látogatóinak a VALÓS igényeihez szabhatja a szolgáltatását. Ön naprakészen reagálhat a piacra és mindig optimális hatékonysággal működtetheti az üzletét.

MEGJEGYZÉS: Ön valószínűleg ilyen módon, a vevőitől fogja megtudni, hogy mi az a termék és mi az a szolgáltatás, amit hogy ha bevezet valószínűleg meg is gazdagszik rajta. Bizonyára gondolt már arra, hogy az emberek rengeteget vásárolnak. Azokat a termékeket veszik meg, amiket valamilyen, sokszor kikutathatatlanak tűnő oknál fogva, meg AKARNAK venni. Ha hiszi, ha nem, a legegyszerűbb módja megtudni, hogy mit is akarnak a vevők az, hogy megkérdezzük őket. Szívest örömest el fogják mondani.

 


Küldje el ezt az oldalt a barátjának, vagy vállalkozó ismerősének! Az üzletük múlhat rajta!
 
Kérem, írja ide az ismerőse e-mail címét:

Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!