Hogyan indíthatja be az első online üzletét
3 hét alatt?! - III. Rész
Egy gyakorlati példa: www.egyjoregeny.hu


Ön most kézhez kap egy eszközt, aminek a példáján három létfontosságú célt érhet el: értékesíthet, látogatottságot építhet és hatékonyabban lezárhatja a már előkészített üzleteit.

A DEMO eBook hármas szerepe (emlékeztető):
A www.egyjoregeny.hu értékesítési rendszerén belül létrehoztuk a "Világtalanok" c. regény teljes változatának egy rövidített exkluzív kiadását, amely a történet első harmadát tartalmazza. Ennek a verziónak hármas szerepe van. Egyfelől az utolsó kísérlet az üzlet lezárására, másfelől lehetőséget ad az impulzív vásárló kiszolgálására és végül egy igen hatékony viral marketing eszköz is egyben.

1. Értékesítés: Amennyiben valaki jelentkezik a hírlevélre a hetedik napon automatikusan megkapja a regénynek ezt a változatát. Ezzel egyrész a lehetséges vevő számítógépére telepítjük az értékesítési üzenetünket, másrészt valódi lehetőséget adunk a termék "kipróbálására". Amennyiben valaki gondolkozott rajta - és a legtöbben igen - hogy jó volna elolvasni ezt a könyvet, most kockázatmentesen megteheti. 150 oldal alatt garantáltan kiderül, hogy tényleg olyan jó e, mint amilyennek tűnik. Ha regény tényleg jó, érdemes megvenni, ha pedig nem, akkor legalább vége a vívódásnak... :)

2. Az impulzív vevő kiszolgálása: Amennyiben valaki megrendeli a könyvet, azonnal megkapja a regénynek ezt a - még fizetés előtt is olvasható - változatát, amely a történet közel egyharmadát tartalmazza. Az impulzív vevő esetében az azonnali, de legalábbis gyors megelégülés egy fontos szempont. Itt jön be a képbe az Internet gyorsasága, egy jó csomagküldő szolgálat jelentősége, illetve mint a mi esetünkben, azonnali és automatikus hozzáférés egy - valójában bármely termékhez kidolgozható - elektronikus kiegészítőhöz.

3. Viral marketing: Lehetőséget adunk az ügyfeleinknek és érdeklődőinknek arra, hogy ezt az igazán figyelemreméltó kiadványt szabadon továbbajándékozhassák bármely ismerősüknek.

Ha Ön talál egy módot arra, hogy a látogatói és a meglévő kapcsolatai továbbvihessék az Ön vállalkozásának illetve a termékének a hírét, akkor az egy láncreakcióhoz hasonlóan végigfuthat akár az egész piacon.

Mindannyiunknak van néhány olyan ismerőse, akinek elmeséljük, hogy milyen klassz filmet láttunk a moziban, hogy milyen klassz weboldalba futottunk bele, és azt is hogy milyen nagyszerű regényt olvasunk éppen. A motiváció ebben az esetben nagyon egyszerű: Az ajándékozás illetve az élmény megosztása egy ajándék révén. Amennyiben eszébe jut valaki, aki szeret olvasni, Ön is szabadon továbbküldheti neki a könyvet!

FIGYELEM! Kérem gondolkozzon el azon, Ön hogyan profitálhatna egy hasonló eszközzel! Mivel ennek az eBook-nak a hatásmechanizmusa összetettebb annál, hogy könnyen elmagyarázhatnám, javasolom hogy inkább nézze meg saját maga. Tehát az alábbiakban megtalálja a "Világtalanok" c. kalandregény DEMO eBook-ját! A kísérő szöveg hasonló, mint amivel a továbbajándékozásnál találkozik az olvasó.


Felejthetetlen olvasási élmény előtt áll!

Kedves [firstname],

Az alábbiakban letöltheti Alexander Schlingloff: Világtalanok c. kalandregényének DÍJTALAN, exkluzív elektronikus kiadását (eBook). Nagy örömünkre szolgál, hogy rendelkezésére bocsáthattuk ezt a lebilincselő történetet!

A www.egyjoregeny.hu nevében jó szórakozást és nagyszerű időtöltést kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Lovag Enikő
Egy jó Regény

Egy Regény, amely odaviszi Önt, ahova már régen készült, de ahova egyedül még soha nem mert elmenni

Alexander Schlingloff:
V i l á g t a l a n o k

A legnagyobb sztorit mindig az élet meséli. A tömegben elvesző, de mégis rendkívüli emberek sorsa. Olyan embereké, mint Ön vagy én. Olyan embereké, akiknek a története egy megdöbbentő kaland, egy kész regény, de akiknek az élete, a mi sorsunk, az Ön sorsa is lehetne!

"Egy fantasztikus regény, tele izgalmakkal, romantikával,
és az élet megdöbbentő igazságával,
amely segített átértékelni az életemet."

Lovag Enikő

Mindaz, amit olvasni készül jóval több egy egyszerű kalandnál. Minden oldala lebilincselő, szembenéz a lélek legmélyebb sóvárgásaival, méltóságteljes nagyságával éppúgy, mint legmélyebb félelmével és a sötétben rejtőző kegyetlenségével. Odaviszi Önt, ahova már régen készült, de ahova egyedül még soha el nem ment.

...Valójában mindent odaadott volna azért, hogy valaki igazán szeresse, hogy valaki igazán törődjön vele, hogy valaki igazán elfogadja őt úgy, ahogy van.
Hogy szeretett volna annak az egy férfinak, annak az egynek a mindene lenni.
...de hát ez csak naiv képzelgés volt. Csak áltatta magát. Fölöslegesen fájlalta a szívét. Nem akart tovább olyan boldogságban reménykedni, aminek a keresésében kudarcot vallhat. Nem akarta a kudarcot.
A kudarc fájt.
Inkább kompromisszumot kötött. Kiölte magából, amit úgysem kaphatott meg, és keresett helyette valami mást.
Erre a hazugságra építette az életét.
"Úgysem kaphatod meg!"
Erre a hazugságra épített. Ebből indult ki és ez a hazugság elvette a reményét. Ellopta, pedig...
...mindent megkaphatott volna.
Mindent...

Kilenc út, kilenc merőben különböző élet összefonódik egyetlen szédítő történetben, és elmesél egy sztorit, mely olyan mélyen néz bele a valóság szemébe, hogy számunkra néhol nem is marad más, mint a csendes, de színtiszta döbbenet.

"Alexander Schlingloff : Világtalanok című regénye, annak dacára, hogy egy lebilincselően izgalmas történetet mesél el, nem sorolható a kommersz akcióregények kategóriájába."
egy olvasó

Kérem, töltse le a regényt!
[keresztnev], Ön két percen belül a saját számítógépén olvashatja, vagy szabadon kinyomtathatja a "Világtalanok" fejezeteit, több mint 150 oldal izgalmas, felejthetetlen elbeszélést és a regény további válogatott részleteit!

Kérem, kattintson ide és töltse le a regény elektronikus kiadását a számítógépére. Tömörített változat (.zip) (Méret: 1.22 MB)

Tippek az üzembehelyezéshez és használathoz:

1. A fenti hivatkozásra kattintva megjelenik a letöltés párbeszéd panel. Válassza a "mentés" opciót és mentse a fájlt (vilagtalanok_ebook_ajandek.zip) a számítógépére. Javasoljuk, hogy mentse egy Ön által később is könnyen megtalálható helyre. Legegyszerűbb, ha az asztalra menti.

2. A letöltés befejeztével Önnek ki kel tömörítenie .zip fájlt. Ehhez mindössze kétszer kell kattintania a letöltött vilagtalanok_ebook_ajandek.zip fájlra. Ekkor automatikusan megnyílt a tömörítő program. Válassza a kitömörítés parancsot (Extrakt), jelölje ki a kívánt mappát ahova a könyvet helyezni szeretné - ismét javasoljuk az asztalt - majd indítsa kitömörítést.

Egy magyar nyelvű tömörítő program (WinRAR) itt letölthető!

3. A kitömörített regény mappáján belül keresse meg az index.html fájlt. Javasoljuk, hogy az index.html fájlról - amely a könyv nyitóóldala - helyezzen el egy parancsikont az asztalra, hogy bármikor könnyen megnyithassa a könyvet. (Az index.html fájlra kattintva / egér jobb gomb / "Küldés" / Asztal )
A parancsikont tetszőlegesen átnevezheti. (Pl: Világtalanok - Regény)

4. Az index.html fájlra, illetve az asztalra helyezett parancsikonra kétszer kattintva a könyv megnyílik. A könyvön belül már ugyanúgy navigálhat, mint bármely weboldalon.

Megjegyzés: Az eBook valójában egy, a számítógépére telepített weboldal. A kezelése egyszerű és használata 100%-ban biztonságos.Maradok tisztelettel az Ön szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
www.marketingmegoldasok.hu
info@marketingmegoldasok.hu

ui.: Jó olvasást! :)

 

 


Küldje el ezt az oldalt a barátjának, vagy vállalkozó ismerősének! Az üzletük múlhat rajta!
 
Kérem, írja ide az ismerőse e-mail címét:Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.


Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!