Marketing MEGOLDÁSOK  
 
 
Sok szeretettel üdvözöljük a rendelési oldalunkon! Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy munkánkkal szolgálhatjuk Önt. Perceken belül hozzájut azokhoz a páratlan szolgáltatásokhoz és információkhoz, melyek révén az Internet Marketing területén különleges nyereségre tehet szert.

Kérem, adja meg a személyes adatait:

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Az Ön vezetékneve:

 
Az Ön keresztneve:  
Az Ön e-mail címe:  
Az Ön e-mail címe még egyszer:  
A számlainformációk, mint cégnév, cím... :  
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):  
Város:  
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
 
Megjegyzés:  

Mielőtt a lap alján kiválasztja az Ön által igényelt cikkeket, illetve előfizetést kérem, olvassa el az alábbi ajánlatunkat!

FIGYELEM: 30% Kedvezmény! Mivel Ön új vásárlónk, szeretnénk Önnek első megrendelése alkalmából egy rendkívüli ajánlatot tenni!

Exkluzív Tanulmány
A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!

Ön SEMMIT sem tehet az üzletéért, ami egyszerűbben, rövidebb idő alatt, alacsonyabb költségen nagyobb profitot hozhatna Önnek!

FIGYELEM: Ez az írás nem csak "jó tanácsot" ad Önnek, hanem a legalapvetőbb mulasztást, azt a megbocsáthatatlan hibát leplezi le, ami 100 vállalkozóból 97-et szó szerint megrabol a pénzétől!

Ha Ön a hirdetéseiben nem használ címet, és nem használ alcímet, és nem használ értékesítési szöveget, olyat, amelynek az első bekezdése értékesítési szempontból megfelelően van megfogalmazva, akkor Ön minden egyes hirdetésével pénzt veszít, mégpedig sokat.

Ez az elsőszámú ok, amiért az Ön értékesítési üzenete (legyen ez az üzenet a weboldalának a szövege, marketing e-mailje, vagy bármilyen nyomtatott reklámja) egyáltalán NEM, vagy csak töredékét hozza annak a pénznek, ami "jogosan" megilletné Önt.

Ön kevesebb, mint egy óra munkával akár 300%-kal megnövelheti a bevételeit, mindössze azzal, hogy az írásos marketing kommunikációjában megfelelő címeket és alcímeket használ. Ez az eBook formátumban lévő tanulmány az első lépéstől az utolsóig megmutatja Önnek, hogyan lehet néhány mondatban megfogalmazni olyan, kényszerítően jó értékesítési üzeneteket, amelyek garantáltan megcsörgetik az Ön kasszáit!

Most kedvezményesen megszerezheti ezt a rendkívüli tanulmányt, amennyiben MOST regisztrál Ön 8.800 Ft helyett mindössze 6.800 Ft-ot fizet.

Továbá
a megrendelésével:

  • Ön AJÁNDÉKBA kapja a HírlevélPro eMail Marketing rendszer "Start" szoftvercsomagját egy 1000+200 levelet felölelő kerettel (5.600 Ft értékben).

"A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!" eBook, kedvezményes regisztráció. (6.800 Ft+Áfa)

További információ az exkluzív tanulmánnyal kapcsolatban >>

Most jelölje be a megfelelő mezőket!

Személyes konzultáció egyedi, óránként való megrendelése (12 hónapos felhasználhatóság) 25.000 Ft/óra. Jelenlegi akciónk keretében a POM eBook tulajdonosaként, első megrendelése alkalmával DÍJMENTES bónuszként további 2 óra konzultációt bocsátok a rendelkezésére.

Ezennel megrendelek óra konzultációt. (Kérem, az üres mezőbe írja a megrendelni kívánt konzultációs órák számát)Konzultációs csomag kedvezményes megrendelése (12 hónapos felhasználhatóság) 12 konzultációs óra 300.000 Ft+Áfa (azaz 375.000 Ft) helyett 240.000 Ft+Áfa (azaz 300.000 Ft) áron.

Továbbá DÍJMENTES bónuszként:
- Pozicionálás 80.000 Ft+Áfa értékben.
- HírlevélPro marketingszoftver "Pro I." csomagjának kéthavi előfizetése 33.600 Ft+Áfa értékben.
- További 2 óra eMail Marketing konzultáció 50.000 Ft+Áfa értékben.

Természetesen, minden vásárlására 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia és a cikkünkbe tárgyalt feltétellel (fel nem használt konzultációk arányában a bónuszok elvesztésével) visszafizetjük a pénzét!

A "Megrendelés" gomb megnyomásával Ön jelzi felénk rendelési szándékát, mire mi e-mailben elküldjük Önnek a szükséges további információkat. Ugyanígy megküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat és a postacímére a számlát is.

Ezennel a fent részletezett áron megrendelem az általam bejelölt szolgáltatásokat.

Köszönettel, az Ön szolgálatában:
Schlingloff Sándor


ui.: Amennyiben kérdése van, vagy bármivel kapcsolatban bizonytalan kérem, ne habozzon és írjon nekem a schlingloff@marketingmegoldasok.hu címre, vagy hívjon föl telefon a 06/20/3603701 számon. Örömmel állok a rendelkezésére.


Home