Minden elköltött 10.000 Ft-ra 142.800-at kaphat vissza, mégpedig 100%-ig kalkulálható kiadások mellet!

Ennek az egyszerű megoldásnak az alkalmazásával az egyszeri látogatóinak tetemes része az Ön törzsvevőjévé válhat, mégpedig egy életre!Hírlevél Pro
eMail Marketing rendszer
Most egy lépésben automatizálja a teljes marketing tevékenységét, levelezését, értékesítési folyamatát és vevőszolgálatát.


Ön mostantól, az Internetes vevőkörépítés leglényegesebb elemeit és módszereit, ugyanazokat a technikákat használhatja, mint a világ legsikeresebb online vállalkozásai. Olyan megoldásokat és trükköket fogunk átbeszélni, amelyeknek az alkalmazásával Ön nem csak megtöbbszörözheti az online bevételeit, de maradandóvá teheti az Internetes üzletének a népszerűsítésébe fektetett MINDEN munkáját.

"Amikor az üzletem még gyakorlatilag el sem indult az első dolgom az volt, hogy felállítottam a HírlevélPro segítségével egy automatizált értékesítési folyamatot. A bétateszt fázisban még szinte semmilyen marketingmunkát nem végeztem, azon túl, hogy a MarketingSzoftverek rendszere folyamatosan működött. Ez alatt a fél év alatt 500%-ot növekedett a weboldalam látogatottsága és a DÍJTALAN szolgáltatásaimra annyian jelentkeztek, hogy most meg kell szüntetnem őket. (A kapcsolatok többségéből üzlet lett.)"

Schlingloff Sándor
Internet Marketing tanácsadó
www.marketingmegoldasok.hu


Bemutatunk Önnek, a marketing folyamatainak az automatizálására, egy olyan megoldást, amely nem csupán az idejét és energiáját szabadítja fel, de olyan bevételekhez juttatja, amelyek amúgy szinte LEHETETLENEK lennének.

Az online vállalkozók többsége végzetesen alulértékeli eMail Marketing jelentőségét és lehetőségeit.

Az eMail marketing a piacépítés egyik legerőteljesebb, legegyszerűbb és leginkább költségkímélő módja.

Mire gondolunk?

 • Arra gondolunk, hogy mekkora forgalmat bonyolíthatna akkor, ha újra meg újra felvehetné a kapcsolatot az olyan potenciális ügyfeleivel, akik egyszer már érdeklődtek az Ön kínálata iránt, de időközben megfeledkeztek Önről.
 • Arra gondolunk, hogy mit jelenthetne Önnek, ha egy éven belül a saját vállalkozási területén el- és közismert szaktekintélynek számíthatna.
 • Arra a szinte igazságtalanul nagy előnyre gondolok, amit egy teljesen automatizált vevőszolgálat jelent, amikor az ügyfele igényel valamilyen információt, és mire a levelezőprogramja befejezi az üzenet elküldését, máris ott a válasz a postafiókjában. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen rendszer alkalmazása igen professzionális megjelenést adna az Ön vállalkozásának.
 • Arra a nyereségre gondolunk, amit az a tény jelent, hogy Ön névre szóló, személyre szabott üzeneteket, ajánlatokat küldhet egy akár sokezer fős olvasótábornak, egyetlen gomb megnyomásával.
 • Arra, hogy mennyi időt és energiát takarítana meg Önnek, ha automatikusan felvehetne és törölhetne embereket a listájáról.
 • Arra az előnyre gondolunk, amit az jelent, ha az Ön által összeállított információt fokozatosan, például fejezetenként küldhetné el az érdeklődőjének, és így ahelyett, hogy egyetlen impulzust adhatna neki, napokon keresztül újra meg újra emlékeztethetné leendő ügyfelét a vállalkozására és a szolgáltatásra, amit nyújt. Ön mondjuk 3-7 nap alatt, naponta küldhetne egy újabb fejezetet a feliratkozóinak, mégpedig teljesen automatikusan.
 • Arról a hihetetlen előnyről beszélünk, amit Önnek egy saját hírlevél rendszer felállítása jelenthet.

Amennyiben Ön nem vagy csak részben alkalmazza az ebben a cikkben tárgyalt megoldásokat, Ön napról napra pénzt veszít. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy valószínűleg csak törtrészét használja ki az Internetes piacépítés lehetőségeinek. E nélkül az információ nélkül Ön a szó szoros értelmében elveszítheti a lehetséges bevételeinek közel 80%-át.

Kérem, ha még nem olvasta a -Piacépítés felsőfokon - Ezt az egyszerű megoldást alkalmazva az egyszeri látogatóinak tetemes része az Ön törzsvevőjévé válhat, mégpedig egy életre! című cikkünket, most feltétlenül pillantson bele. Az ott tárgyalt Internet Marketing módszerek ismerete és értése nélkülözhetetlen lesz Önnek az igazi profitok realizálásához.

Önnek néhány napon belül működhet egy saját online értékesítési gépezete, és többé egyetlen lehetséges vevőt sem kell elveszítenie.

Hogyan lehetséges, hogy ugyanaz a lehetőség az egyik embernek milliós nyereséget, azt a kulcsot jelenti, amire később visszagondolva úgy kell nyilatkoznia: "Ez volt az amivel igazán befutottam..." Valaki másnak pedig ugyanez csak a "Jó lett volna, de..." kezdetű emlékek sorát gazdagítja?
Gondolkozott már ezen?

Mi is gondolkoztunk.
Azon, hogy kik is ezek az emberek és, hogy mi különbözteti meg őket, hogy nekik igazán sikerült?
Tudja, a válasz, amire jutottunk nem valami forradalmi felfedezés, hanem sokkal inkább az az alapvető igazság, amely a sokszor bonyolult, de végső eredmény szempontjából szinte lényegtelen részlet között gyakran teljesen elveszik.

Mi az elmúlt hetek és hónapok munkájával az Ön egyre színvonalasabb kiszolgálására készültünk és mára egy olyan megoldásrendszerrel álltunk elő, amivel a következő, talán legfontosabb kérdéseit úgy tudjuk Önnek megválaszolni, hogy a tervei a lehető legrövidebb időn belül valósággá válhassanak.

 1. Hogyan valósíthatná meg mindazt, amiről beszéltünk annak ellenére, hogy nem igazán ért az Internethez, szoftverekhez és minden egyébhez, ami valójában csak részletkérdés, de megoldás híján áthághatatlan akadálynak tűnhet?

  VÁLASZ: Ha kívánja, mi létrehozzuk Önnek, akár a teljes Online értékesítési rendszerét, de akár egyes részfeladatok kivitelezésére is van lehetőség. Ha Ön akarja az első lépéstől az utolsóig elkészíttetheti velünk az egész Internet üzletét. Ennek a szolgáltatásnak az árait úgy szabtuk meg, hogy az semmiképpen se jelenthessen akadályt Önnek az elindulásban, és ami a legszebb, hogy...

  ...ezen ajánlatra jelentkező ELSŐ HÚSZ ügyfelünk számára DÍJTALANUL felállítjuk az eMail Marketing rendszerének alapjait. Tovább>> 2. Pontosan hogyan hasznosíthatná a saját karrierjében, vállalkozásában az Internet és azon belül az eMail Marketing profittermelő lehetőségeit?

  VÁLASZ: A Marketing MEGOLDÁSOK képzési rendszerén keresztül a nyereségességéhez szükséges minden információt és támogatást megkaphat. Az elsősorban eBook alapú oktatási anyagok és konzultációs szolgáltatások révén egy sikeres online vállalkozás felállításához szükséges minden információt megszerezhet, mégpedig könnyen emészthető és azonnal alkalmazható formában. Tovább>>  3. "Mennyibe fog mindez kerülni?" vagy sokkal inkább "Mekkora profitot fog mindez hozni, és mikorra?"

  VÁLASZ: A legjobb árat adjuk Önnek, ami csak adható. Egy Online értékesítési rendszer felállításának három fő költségvonzata van... Tovább>>


Minden egyes nap, ami úgy telik el, hogy Ön nem használja vevőkörépítés, ügyfélápolás és kapcsolatépítés akár csak eddig is tárgyalt módszereit, maradandó és visszafordíthatatlan veszteséget jelenthet Önnek. (Hiszen lehet, hogy éppen most az egyik legádázabb konkurense is olvassa ezt a cikket, és ha Ő előbb jelenik meg mindezekkel a módszerekkel a piacon, mint Ön, ugyanaz az előny, ami az Öné lehetett volna, az övé lesz.)

A jelenlegi piaci körülmények között legtöbbször az nyer, aki a legmagasabb színvonalon és a leggazdaságosabban szolgálja az ügyfeleit.
És ez vagy Ön lesz, vagy a versenytársa.

Minden egyes nap, ami úgy telik el, hogy ez a rendszer már dolgozik Önnek, az Ön talán soha nem is remélt üzleti sikerét építi. Építi reggel, építi délben és építi este, de építi éjjel is, hajnalban is, a nap 24 órájában. Építi, amikor Ön nyaral, amikor moziban ül és építi akkor is, amikor valami máson dolgozik.

Önnek csak egyszer kell felállítania egy jól működő értékesítési rendszert, és onnantól a rendszer dolgozik Ön helyett (és most még ezt is mi készítjük el Önnek). Sokan ezt túl egyszerűnek tartják. Pedig most a legnagyobb nyereséget Önnek a legegyszerűbb megoldások hozzák!

FONTOS:

a/ Ha úgy érzi, hogy az eMail Marketing hihetetlen profittermelő lehetőségeivel kapcsolatban, alapvető információk hiányoznak Önnek, feltétlenül nézze meg az előbbiekben már említett cikkünket, amely közérthető egyszerűséggel tárgyalja az eMail Marketing legalapvetőbb lehetőségeit:
-Piacépítés felsőfokon - Ezt az egyszerű megoldást alkalmazva az egyszeri látogatóinak tetemes része az Ön törzsvevőjévé válhat, mégpedig egy életre!

b/ Ha szeretné gyorsan áttekinteni, hogy pontosan milyen funkciók és szolgáltatások állnak a HírlevélPro szoftver révén az Ön rendelkezésére, akkor, kérem, kattintson a következő hivatkozásra: HírlevélPro - automatizált eMail Marketing rendszer

c/ Amennyiben a kiegészítő szolgáltatásokat kívánja röviden áttekinteni, kérem, kattintson ide: HírlevélPro - főbb kiegészítő szolgáltatások


Azok a lehetőségek és módszerek, amiket az eMail Marketing területén átbeszéltünk, a jéghegynek mindössze a csúcsát képezik. Az Interneten keresztül felhalmozott vagyonok jelentős részének tényleg semmi köze nincsen a weblapokhoz, méregdrága grafikákhoz, a weblap használhatóságához, vagy bármilyen egyéb webes megoldáshoz.

A világ egyik legjövedelmezőbb Internet Marketing módszerének csak és kizárólag az Ön ügyfeléhez (vagy lehetséges ügyfeléhez) és e-mailekhez van köze!

Miután tehát megnéztük a hagyományos esetet, lássuk a Piacindítási AKCIÓNKAT! Ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbbé és gyorsabbá tehessük Önnek az indulását, most a piacindítás idejére egy különleges ajánlattal kívánjuk Önt kiszolgálni, amit így valószínűleg soha többet nem fogunk közzétenni. Ez az ajánlat olyan pénzügyi és szolgáltatásbeli előnyöket hordoz az Ön számára, amik nagy segítségére lesznek a piac meghódításában, és amiket ezekkel a feltételekkel CSAK MOST van lehetősége igénybe venni.

Figyeljen csak, mit mondanak a rendszer használói:

"Még csak most építjük az oktató cégünk weboldalát, de szinte a teljes értékesítési folyamatunkat erre a megoldásra alapozzuk. Valójában nem is lett volna értelme belekezdeni az online értékesítésbe, ha nincs ez a szolgáltatás. Kösz, Gyuri!"

Duló Attila
Igazgató
www.megoldasok.hu

"Fogalmam sincs, hogy mit csinálnék e nélkül a zseniális szoftver nélkül! Valószínűleg ugyanazt, mint a többi online vállalkozó Magyarországon. Rengeteg pénzt, időt és energiát dobnék ki az ablakon, teljesen fölöslegesen."

Schlingloff Sándor
Internet Marketing tanácsadó
www.marketingmegoldasok.hu

"Azt sem tudtam, hogy mi fán terem az Internet Marketing, amíg nem találkoztam ezzel a rendszerrel. Kiképeztek, automatizáltam mindent és most a legnagyobbakkal üzletelek."

Csepregi Balázs
Ügyvezető igazgató
www.artitude.huA piacindítási ajánlatunk a következő:

Amint azt az imént látta Ön alapvetően öt különböző előfizetési csomag közül választhat. Ezek az Alap, Start, Pro I., Pro II., Extra csomagok. Ezeknek a csomagoknak a növekvő levélküldési mennyiséggel egyre kedvezőbb a havi előfizetési és a keretmennyiség felett küldött levelenkénti díja. Ön így nem csak az üzletének a forgalmához optimálisan illeszkedő csomagot választhatja ki, hanem egyre gazdaságosabban működtetheti a eMail Marketing rendszerét, továbbá a nagyobb csomagokkal egyre több különleges szolgáltatást is automatikusan meg kap a csomaghoz.

Ön MOST a különféle csomagok közötti választás lehetőségen túl, két további módon, extra nyereséghez juthat!

 • Amennyiben Ön erre az ajánlatra MOST, azaz addig válaszol, amíg még itt találja, 24.000-164.800 Ft értékben olyan kiegészítő szolgáltatást kap tőlünk ajándékba a HírlevélPro eMail Marketing rendszer mellé, amelyek némelyike önmagában is meghaladja az adott csomag előfizetési díját.

 • Másfelől, amennyiben elkötelezte magát az Internet Marketing segítségével való térhódításra Önnek, most lehetősége van egy háromhavi, illetve éves előfizetés révén szó szerint ámulatos kedvezmények (30-50%) és további extra szolgáltatások megszerzésére.

Kérem, készüljön, mert az ajánlat, amit most teszünk Önnek, a legjobb, ami csak adható, és így, ilyen formában valószínűleg soha többé nem áll az Ön rendelkezésére.

Az ajánlatunk egyetlen táblázatban összefoglalva:

A csomagok és a kiegészítő szolgáltatások megtekintéséhez (24.000-164.800 Ft értékű ajándékok), kérem, kattintson a táblázat bal szélső oszlopában és fejlécében a megfelelő hivatkozásokra!

   DÍJMENTES
Havi díj (Ft) 6 hét DÍJMENTES 1.920 5.600 16.800 28.000 56.000
Havi keret (levél/hó) 200 DÍJMENTES 200 1.000 10.000 20.000 60.000
Ft/extra levél 10 10 3 2 1.2 0.8
Bónuszok            
Csomagok DÍJMENTES Alap Start Pro I. Pro II. Extra
Marketing eBook 8.800 Ft + + +
Kihelyezett képzés 10.000 Ft/ó
Üzembe helyezési segítség 5.000 Ft/ó
WebMonitor + +2.000* + + + +
ViralPro + +3.000 +3.000* + + +
Jogosultságok + +3.000 +3.000 +3.000* + +

A kék *-gal jelölt tételek hagyományos esetben felár ellenében szerezhetőek meg, azonban most DÍJMENTESEN részei a megfelelő csomagnak.


Most DÍJTALANUL felállíttathatja velünk
az eMail Marketing rendszerét.


Piacindítási akciónkban, az eddig említett rendkívüli kedvezményen túl, az első 20 ügyfelünknek díjtalanul beüzemeljük a HírlevélPro eMail Marketing szoftver teljes alaprendszerét.

Amennyiben a Start vagy bármely, a fölötti csomagunkat rendeli meg Ön tehát az eddigieken túl további két szenzációs lehetőség közül választhat.

Háromhavi előfizetés
Amennyiben Ön az első 20 előfizetőnk között van, aki bármely csomagunkat (az Alap csomag kivételével) három hónapra előre kifizeti a következő különleges szolgáltatással segítjük:

Az eddig említett szolgáltatásokon túl, DÍJTALANUL összeállítjuk Önnek az első eMail Marketing kampányát. Elkészítjük a megfelelő jelentkezési formokat (egy popup és egy oldalba ágyazott verziót), elkészítjük az e-mail listáját és feltöltünk két megfelelő formátumú levelet.
Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy az Ön weboldala ettől a pillanattól kezdve többé NEM VESZÍT LEHETSÉGES VEVŐKET. Innentől kezdve Ön meg tudja fogni a weboldalának az átfolyó forgalmát. Ez középtávon több mint 80%-át jelentheti az Ön értékesítéseinek. Ön arra számíthat, hogy a napi látogatószámának legalább a 10%-a jelentkezni fog az Ön levelezőlistájára.

Mibe kerül ez Önnek? Gyakorlatilag semmibe! Ön a rendes előfizetési díjat fizeti, mindössze három hónapra előre

Éves előfizetés
Amennyiben Ön bármely csomagunkat (az Alap csomag kivételével) egy teljes évre előre kifizeti, az előbb említett szolgáltatáson és azon túl, hogy a teljes piacindítási akciónk idején, a jelentkezések számától függetlenül összeállítjuk Önnek az első eMail Marketing kampányát, két további kedvezményt is adunk Önnek.


1. Bónusz:
Amennyiben MOST, a hathetes kipróbálási időszak lejárta előtt egy teljes évre előfizet 30% engedményt adunk Önnek az amúgy is kedvező árainkból. (Az árkedvezmény önmagában az Alap csomagra is érvényes a további extra szolgáltatások nem.) Tovább>>


Ön azt a értékesítési gépezetet használva olyan lehetőségekkel operálhat, amikről a legtöbb konkurense, még csak nem is hallott. Pontosan tudom, hogy amennyiben Ön az elsők között van, akik ezzel a bámulatos marketing szoftverrel profitálhatnak, olyan piaci előnyhöz juttathatja Önt, amit akár csak egy évvel később már behozni sem lesz egyszerű.

Csak gondoljon bele, hogy mit jelenthet Önnek,

 • Ha a lehetséges piacán Ön az, aki név szerint ismeri a potenciális ügyfelek ezreit.
 • Ha Ön az, aki egyetlen gombnyomással megkérdezheti a vevőit, hogy mit is vásárolnának szívesen.
 • Ha Ön az, akinek, ha új ajánlata van két nappal később MINDEN eddigi érdeklődője tud róla.

Kérem, ne vegye ezt könnyen! Mi sem tesszük és a konkurensei sem fogják könnyen venni. Csak idő kérdése, hogy Ők is megtalálnak minket.

"A hírlevelem jelentkezői feliratkozáskor, rögtön másnap és, harmadnap kapnak egy-egy levelet, melyből az utóbbi kettő egy-egy cikk. A következő történt: Az első cikkbe beletettem egy információkérő formot, amin keresztül ügyfelek ajánlatot kérhetnek tőlem. Két hét alatt három és fél millió forint értékű ajánlatkérést kaptam."

"Az előkészületben lévő POM eBook értékesítését teljes egészében rábíztam a HírlevélPro rendszerre, azaz személyesen egyáltalán nem találkozom az ügyfeleimmel, még csak telefonon sem beszélek velük. Semmit nem kell tennem csak megnéznem, hogy hány megrendelés érkezett, és elpostáznom a számlákat. 100/1-es vásárlási arány a világ legjobbjai közé tartozik. Habár az arány több tényezőtől is függ, de a HírlevélPro szoftver használatával könnyű elérni ezt az eredményt."

Schlingloff Sándor
Internet Marketing tanácsadó
www.marketingmegoldasok.hu

Hogy megkönnyítsük a döntését egy további rendkívüli bónuszt is a rendelkezésére bocsátunk.

2. Bónusz:
Amennyiben Ön a Start, Pro I., Pro II. vagy az Extra szolgáltatás bármelyikének "Éves előfizetését" választja, nem csak 30% kedvezményt adunk Önnek, de időkorlátozás nélkül kapja meg az adott levélküldési keretmennyiséget. (levél/hó X 12) Tovább>>

A teljes ajánlatunk még egyszer összefoglalva:

   DÍJMENTES
Havi díj (Ft) 6 hét DÍJMENTES 1.920 5.600 16.800 28.000 56.000
Havi keret (levél/hó) 200 DÍJMENTES 200 1.000 10.000 20.000 60.000
Ft/extra levél 10 10 3 2 1.2 0.8
Bónuszok            
Csomagok DÍJMENTES Alap Start Pro I. Pro II. Extra
Marketing eBook 8.800 Ft + + +
Kihelyezett képzés 10.000 Ft/ó
Üzembe helyezési segítség 5.000 Ft/ó
WebMonitor + +2.000* + + + +
ViralPro + +3.000 +3.000* + + +
Jogosultságok + +3.000 +3.000 +3.000* + +

A kék *-gal jelölt tételek hagyományos esetben felár ellenében szerezhetőek meg, azonban most DÍJMENTESEN részei a megfelelő csomagnak.

Továbi információért, kérem, kattintson a megfelelő hivatkozásokra! 

 AKCIÓ - Háromhavi előfizetéssel az első 20 ügyfelünknek!
Csomagok DÍJMENTES Alap Start Pro I. Pro II. Extra
Üzembe helyezés 5.000 Ft/ó HírlevélPro rendszerének DÍJTALAN installálása! (~3ó)
 AKCIÓ - Éves előfizetéssel: 30% árengedmény és NINCS IDŐKORLÁT!
Csomagok DÍJMENTES Alap Start Pro I. Pro II. Extra
Éves díj (Ft) - 23.000 67.200 201.600 336.000 672.000
Fizetendő (Ft) - 16.000 47.000 141.000 235.000 470.000
Megtakarítás (Ft) - 7.000 20.000 60.600 101.000 202.000
Felhasználhatóság - 200/hó A havi keret tizenkétszerese havi időkorláttól mentesen!
Üzembe helyezés 5.000 Ft/ó HírlevélPro rendszerének DÍJTALAN installálása! (~3ó)


Kérem ne felejtse el azt sem, hogy az egyösszegű éves befizetésre feltétel nélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ön egyszerűen ír nekünk egy levelet és mi kérdezés nélkül visszafizetjük a pénzét. Az egyetlen megszorítás az, hogy ezek miatt a rendkívül alacsony árak miatt csak a még el nem hasznát keretmennyiség 80%-ára vállalhatjuk ezt a biztosítékot. (Pl: Önnek még van 50.000 Ft-nyi fel nem használt kerete, aminek a 80%-át, azaz 40.000 Ft-ot bármikor visszafizetünk.) Ön gyakorlatilag csak minimális kockázatot vállal!

Ráadásban Ön az egyre nagyobb csomagokhoz további igen értékes szolgáltatásokat is kap! (Pl: Pro I. csomag esetében extra hozzáférést kap a teljes Jogosultsági rendszerhez, megkapja a Webmonitor és ViralPro szolgáltatást, továbbá "A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!" - eBook tanulmányt, és üzembe helyezési támogatást is kap.)

Mindössze néhány perc az egész, és Ön elindította a vállalkozását az egyre növekvő online bevételek útján! Önnek a következőt kell tennie, hogy hozzájuthasson a szolgáltatásainkhoz.

 1. Ha még nem regisztrált a MarketingSzoftverek rendszerébe, kérem, kattintson ide és regisztráljon be most. Mindössze "Díjtalan regisztráció" hivatkozásra kell kattintania és értelemszerűen kitölteni a jelentkezőt. (név, e-mail, és ha van, cégnév, felhasználónév, jelszó) Ha már regisztrált folytassa a kettes pontnál.

 2. Jelentkezzen be a felhasználónevével és jelszavával. A bejelentkezéshez, kérem, kattintson ide! (A bejelentkezéssel a marketing szoftverek kezelő felületére jut.)

 3. Kattintson a fejlécben található "Pénzügyek" hivatkozásra és ott kattintson a
  "Csomagváltás, adatmódosítás" linkre, és értelemszerűen töltse ki a hiányzó mezőket.

 4. Válassza ki a kívánt csomagot és nyomja meg a "Módosít" gombot.

 5. Ön azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt, melyben részletes tájékoztatást adunk Önnek a szolgáltatás igénybevételével, és a fizetéssel kapcsolatos részletek ügyében. Ön alapvetően banki átutalással, vagy postai csekken fizethet. Amennyiben a csekken keresztüli fizetést választja, Önnek ezt külön jeleznie kell. Ebben az esetben a számlával együtt megküldjük Önnek a csekkeket is.

Kérem, ne habozzon és fizessen elő most! Ez a kedvező előfizetési lehetőség (ilyen árengedménnyel és bónuszokkal) csak most áll rendelkezésre. Kérem, az előfizetéshez kattintson ide!

Emlékszik még? A cikkünk elején közösen feltettünk egy kérdést.
Hogyan lehetséges, hogy ugyanaz a lehetőség az egyik embernek milliós nyereséget, azt a kulcsot jelenti, amire később visszagondolva azt kell mondania: "Ez volt az amivel igazán befutottam..." Valaki másban pedig ugyanez csak a "Jó lett volna, de..." kezdetű emlékek sorát gazdagítja?

Három hónap múlva, Ön melyik emlékként fogja látni ezeket a napokat? Vajon mi dönti el, hogy Ön melyik múltra tekint majd vissza?

Vajon mi kell ahhoz, hogy az a lehetőség, ami a vállalkozók 98%-ának csak egy újabb, meg nem valósított jó ötletet jelentett, Önnek A MEGOLDÁST hozza?

Szóval gondolkoztunk ezen, hogy kik is ezek az emberek és, hogy mi különbözteti meg őket, hogy nekik igazán sikerült?
És tudja, hogy mire jutottunk?
Ezek az emberek minden esetben azok, akik: MEGTETTÉK azt, amiről mások csak beszéltek.
Ez az, ami a legnagyobb és legvégzetesebb különbséget teszi. A cselekvés!

A válasz egyszerűbb, mint gondolná, és a jelentőségét tekintve pedig sokkal, sokkal szigorúbb, mint talán remélte.
A válasz, a megoldás így hangzik: MEGVALÓSÍTÁS!


Nem azok a sikeresek, akik szépek, okososak és tehetségesek, hanem azok, akik tesznek, akik mozognak, akik mernek. Nincs ebből kiút! Önnek megtennie kell a dolgokat, elindulni, átgondolni és dönteni, nem akadályokat, hanem megoldásokat kreálni.

Mi eldöntöttük, hogy mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy Ön az Internet Marketing területén az "Igazán befutottak..." közé tartozhasson. Nem akarjuk, hogy amennyiben a legapróbb lehetőségét is látja annak, hogy profitáljon az eMail Marketing stratégiáinkkal, ezeknek a napoknak, a páratlan, és ilyen módon vissza nem térő lehetőségei Önnek csak egy "Jól hangzott, de..." emlék maradjon.

Kattintson ide, és kezdjen el még ma profitálni ennek a rendkívüli megoldásrendszernek a segítségével. Kérem, ne habozzon! Ön most akár fél áron, és temérdek extra szolgáltatást DÍJTALANUL megszerezve vásárolhat. Itt az ideje, hogy azok közé tartozzon, akiket azért irigyelnek, mert idejében elkezdték, és mert megcsinálták azt, amiről mások csak beszéltek. Szerezze meg ezt a páratlan előnyt!

Az Ön szolgálatában:

Schlingloff Sándor
Marketing MEGOLDÁSOK
info@marketingmegoldasok.hu

Khauth György
MarketingSzoftverek
www.marketingszoftverek.hu
info@marketingszoftverek.hu


ui.: Ne feledje: Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek nem csak Piacra kerülni, de Piacon is maradni. Valóban ajtót nyitunk a terveinek!

uui.: Ön semmit sem kockáztat, hisz feltételnélküli pénz visszafizetési garanciát vállalunk a még fel nem használt keret 80%-ára. Ön mindenképpen jól jár.

uuu.: Egy apró megjegyzés, a végére: Ön a teljes előfizetési összeget elszámolhatja költségként.Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!

 
 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!