Marketing MEGOLDÁSOK 
 

Sok szeretettel üdvözlöm a rendelési oldalunkon! Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy munkámmal szolgálhatom Önt. Perceken belül birtokába jut azoknak a páratlan információknak és megoldásoknak, mely révén az Internet Marketing területén különleges nyereségre tehet szert.


A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen
jól megfogalmazott címmel!

Exkluzív Tanulmány

Kérem, most töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, mely révén Ön a cikkünkben részletezett, kedvező feltételekkel megszerezheti, a "A hatékony értékesítési üzenetek titka, avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!" exkluzív tanulmányt (eBook).

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön e-mail címe még egyszer:
A számlainformációk, mint cégnév, cím... :
Az Ön postacíme (A cím, ahova a számlát küldhetjük.):
Város:
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
Megjegyzés:

A "Megrendel" gomb megnyomásával Ön jelzi felénk rendelési szándékát, aminek megfelelően Ön jogot szerez arra, hogy "A hatékony értékesítési üzenetek titka,
avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!" eBook tanulmányt 8.800 Ft+Áfa áron, mely a megrendelő kitöltésétől számított öt munkanapon belül fizetendő, megvásárolja.

Természetesen, minden vásárlására feltétel nélküli 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Önnek mindössze egy e-mailt kell írnia és a szolgáltatások felfüggesztésével párhuzamosan visszafizetjük a pénzét!

A "Megrendel" gomb megnyomásával Ön jelzi felénk rendelési szándékát, mire mi e-mailben elküldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat (A fizetési lehetőségek megtekintéséhez, kérem, kattintson ide!), majd a pénz beérkezésével a postacímére a számlát is. Továbbá részletes tájékoztatást kap az Ön rendelkezésére bocsátott szolgáltatásokról és az általuk realizálható profitnövelő lehetőségekről.

Ezennel a fent részletezett feltételekkel megrendelem a "A hatékony értékesítési üzenetek titka,
avagy hogyan többszörözheti meg a bevételeit egyetlen jól megfogalmazott címmel!" eBook tanulmányt.

Maradok tisztelettel szolgálatában:

Schlingloff Sándor
schlingloff@marketingmegoldasok.hu

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, vagy a szoftverek üzembe helyezésénél, a POM Help és Gyakran Ismételt Kérdések oldalakon bőséges segítséget talál, vagy ha szeretné, bátran írjon nekem,
vagy hívjon telefonon (+36/20/3603701). Örömmel állok a rendelkezésére.