Egy tipp, amit ha figyelmen kívül hagy megjóslom a kudarcát!

Lehet, hogy valaki azt mondhatná: Na szépen vagyunk. Nem találhatott volna egy bátorítóbb első mondatot?
A válasz, pedig egy nagyon egyszerű "Nem" lenne. Annak a lehetőségnek a fényében, amit Önnek mindez az információ jelent, ez a mondat nagyon is találóan rávilágít a saját szerepének jelentőségére. Amikor először szembesültem azzal a kommunikációs lehetőséggel, amit az Internet Marketing üzletileg biztosít, egy szinte pánikszerű sürgősség érzés, egy "Ha most nem emeled fel a fenekedet és kezded megvalósítani mindazt, amit eddig tervezgettél, akkor...
...nem is akarod igazán." -féle érzés kerített hatalmába. Világos volt, hogy ez egy olyan lehetőség, amit nem akarnék elpuskázni.

Mindannyian egy folyamatos paradoxonban élünk. Egyszerre lehetünk nagyon közel, és ugyanakkor nagyon messze is, életünk egyik legnagyobb áttöréséhez.

Az a vállalkozási koncepció, amit Ön most megvalósítani készül, és mindaz, ami ennek a munkának a gyümölcseként Önre vár, a legtöbb ember egyik titkos, be nem vallott álma. Egy olyan üzlet birtokában lenni, amely folyamatos és biztos jövedelemforrása lehet, amely nem csak egyszerűen jó pénzt hoz, de ezt ráadásul úgy teszi, hogy Önnek egyben ideje és szabadsága is lehessen arra, hogy a pénzével éljen is.

Pénz és idő. Sokszor nehéz eldönteni, melyik mellett döntsünk. A pénzünkön vásároljunk időt, vagy az időnkön szerezzünk pénzt. Nem tudom, hogy Ön hogy van vele, de engem mindig elkeserített, annak a tudata, hogy még vállalkozóként is vagy az időmet vagy az energiámat kell áruba bocsátanom. Ami engem illet mindig irigyeltem azokat az embereket, akik egy "egyszeri" kiváló teljesítmény gyümölcseit élvezhették. Mondjuk egy sikeres írót, akik miután megírta a könyvét, megszervezte az értékesítést, hátradőlhet, és békében élhet a jogdíjaiból.

Ha mindazt megvalósítja, amiről ez a könyv szól, ez lesz az, ami Önre is vár. Ön az online üzletének a felállításával egy "egyszeri" kiváló teljesítményt nyújt, amely teljesítménynek egy folyamatosan, minimális energia befektetéssel működtethető jövedelemforrás lesz az eredménye. Hasonlóan, mint egy írónál.

Pénz és idő egyszerre.

Persze, tudom, hogy egy tisztességes bevétel folyamatos munka mellett is nagyszerű, de az Internet Marketing segítségével Önnek valóban lehetősége nyílik arra, hogy állandó bevételekhez jusson anélkül, hogy cserében egyfolytában dolgoznia kellene. Még akkor is, ha az Ön üzlete, a jellegénél fogva sem tűnik alkalmasnak az automatizálásra, Ön olyan részfeladatokat mindenképpen önműködővé tehet, mint például az ügyfélszerzés, a vevőszolgálat egyes elemei, a rendelési és fizetési folyamatok, illetve olyan módszereket használhat, amelyek hihetetlen stratégiai előnyökhöz juttathatják a vállalkozását, és így közvetetten, az üzleti döntéseit leegyszerűsítve, a vállalkozását stabilizálva szabadítják fel az energiáit.

Csak a példa kedvéért: Önnek néhány hónap múlva birtokában lehet egy sok száz, akár sokezer fős ügyféladatbázisnak, amely olyan embereknek az e-mail címeit tartalmazza, akik garantáltan az Ön célpiacát képezik. Csak, hogy egy lehetőséget említsek, Ön bármikor (néhány óra munkával), minimális költségen megkérdezheti őket, hogy mit szólnak, mondjuk a legújabb termékéhez, hogy mire lenne még szükségük ahhoz, hogy teljesen elégedettek legyenek vele, vagy hogy mi egyebet vásárolnának még szívesen.
Azelőtt egy ilyen konkrét felmérés a legtöbbünknek egy vagyonba került, vagy kimondottan lehetetlen lett volna.

Amellett, hogy olyan módszereket mutatok Önnek, amelyeket alkalmazva bármilyen már meglévő üzleti koncepciót rendkívül hatékonyan megtámogathat, megoldást talál arra is, hogy akár ki is egészíthesse az üzletét olyan elemekkel, melyek teljesen önműködőek lehetnek. Ez még akkor is lehetséges, ha most úgy is tűnik, hogy valakinek az örökös munkája nélkülözhetetlen a vállalkozása működtetéséhez. Ön igenis létrehozhat egy önműködő részleget, amely valóban felszabadítja az Ön idejét és energiáit.

...Ha Ön csak egy kicsit is hasonlít hozzám abban, hogy többre értékeli az idejét, mint a pénzét, akkor az Internet Marketing minden bizonnyal az egyik legüdvösebb változást fogja hozni a szakmai életébe.


Tisztelettel, az Ön szolgálatában:
Schlingloff Sándor
www.marketingmegoldasok.hu


ui.: Az iménti néhány sor a "Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - Marketing eBook bevezetőjének egy kis részlete. Magát azt a "tippet", amelyet nem érdemes figyelmen kívül hagynia, a könyvben rögtön ez után az idézet után olvashatja.


Az ablak bezárása és visszatérés az előző oldalra!
"Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!" - eBook

 

Hírlevelünkkel Ön az elsők között lehet...
akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák!


Cikkeinkben hónapról hónapra a legjelentősebb Internet Marketing módszerekről adunk tájékoztatást és közérthető leírást.
Ha esetleg még nem regisztrált "Az eredményes Online Marketing" című havi hírlevelünkre kérem, most feltétlenül tegye meg!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! Az üzlete múlhat rajta.Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön e-mail címe:

(Pl: kovacs@hotmail.com helyes,
de kovács@hotmail ,vagy kovács NEM HELYES!)


 Hírlevél! Kérem, EGYSZER kattintson a gombra odafönt!