FUTÁS

mozgás.erőnlét.képesség

Életmód
Változtatás
Futással

Magadban, de mégsem egyedül.

Tudom hogy egyedül, bátorítás nélkül, valakinek a beléd vetett hite és visszajelzése nélkül nehéz átlendülni a határainkon. Ugyanakkor azt is tudom hogy nem könnyű beilleszteni az időrendedbe hogy rendszeresen edzésekre járj.
Ez egy valódi kihívás – Nincs időd edzésekre járni, de egyedül sem jó. Edzőre lenne szükséged, de közben nem tudod kötelező edzésekkel lekötni az időd.

Ez a program pont erre a dilemmára jelent megoldást.

Lehetek az edződ anélkül hogy megkötöm a szabadságod, illetve szükségtelen mértékben igénybe veszem az idődet. A lehető leghatékonyabban a lehető legkisebb kötöttséggel kapod meg a lehető legnagyobb segítséget.

futás edzővel   I  online és személyes futóedzés  I  életmód és táplálkozási tanácsadás  I  motivációs támogatás  I  tel: +36 20 350-9654

Online futóedzés, életmód formálás és motivációs támogatás.

Valójában ez egy három az egyben mentor program azzal a céllal hogy a mindennapok rutinjában paszívvá vált, vagy éppenséggel a feladatok terhe alatt felőrlődő embert egy élhetőbb életre vezesse. Fogyás, állóképesség javítás, stresszkezelés és drasztikus kedélyállapot javítás, a testünk feletti és ezzel együtt az életünk feletti kontroll visszaszerzése.

Ez a program több szolgáltatáscsomag és egymásra épülő fejlődési fázis révén elkísérhet akár a teljesen kezdő szinttől egészen a versenyekre való felkészítésig. A “végre elkezdtem mozogni” minden tiszteletet megérdemlő, hősies első lépésétől az “életem legjobb formájában vagyok” győzelmén keresztül egészen odáig, hogy az emberek leges legfittebb egy százaléka közé sorolhatod magad. Akár a már-már depresszióra hajlamos tespedségtől egészen az energival teli életvidám éleig.   

Már az alapcsomag is tartalmaz mindent ami egy lendületesen átalakuló élethez kell.

Tégy egy próbát, vagy vágj bele rögtön!

A) Kezdd az én költségemre egy 14 napos ízelítővel.

B) Persze megérteném, ha azt mondanád: „Felesleges az ízelítő! Ez egy eldöntött dolog. Meg akarom változtatni az életemet. Vágjunk bele!” Ha így, akkor van egy jó hírem. A következő 20 előfizetőm számára van egy RENDKÍVÜLI ajánlatom! 

A)

Ma kezdetét veheti az ÚJ életed!

14 napos program – DÍJMENTESEN

Éld át ahogy mindössze két hét alatt kezdetét veszi az életed egy új korszaka. A személyes célodhoz és a pillanatnyi állapotodhoz igazított edzéstervet, motivációs és életmód változtató programot biztosítok neked, mégpedig MOST a saját költségemen!

Kattints a gombra, áruld el hogyan szólíthatlak, add meg az e-mail címed és már kezdhetjük is.

B)

9.900
helyett
4.900 Ft/hó

Kezdd el az életed átformálását egy vonalon túli döntéssel! Állj a sarkadra, szorítsd magad sarokba, égesd fel magad mögött a hidakat és fizess elő! A következő 20 hős féláron kapja a teljes programot!  – Hátralévő kedvezményes helyek száma: 11 db

minden mozgás királya

Miért futás?

A futás a sportok királya, a létező leghatékonyabb és legátfogóbb mozgás, mely adott idő alatt a lehető legnagyobb hatást gyakorolja.

Futás edzővel – 
Magadban, de mégsem egyedül.

Kezdőként éld át a csodáját annak hogy a mozgás, a futás, a sport az életed természetes részévé válik. Haladó sportolóként döntsd meg az egyéni csúcsaidat, lépj a következő szintre és fedezzük fel együtt mi rejlik még benned. Lehet hogy sokkal-sokkal több, mint gondoltad volna.

A világ legfejlettebb edzésmódszereit, személyre szabottan a céljaidhoz és pillanatnyi állapotodhoz igazított egyedi haladási tervvel, rendszeres beszámolási lehetőséggel és visszajelzéssel, kontrollal. A valódi haladási tempódhoz rendszeresen hozzáigazított edzés és haladási tervvel. Ha kell gyorsítunk, ha kell lassítunk. Ha kell bele erősítünk, ha kell könnyítünk, vagy teljes egészében módszert váltunk.

Kiegészítő edzéseket ütemezünk szintén az egyedi céljaidnak megfelelően. Ha kell többet, ha nem kevesebbet.

Ámulni fogsz, hogy milyen elképesztő változások fognak bekövetkezni az életedben.

Edzővel csak egyszerűen megtörténik az, ami edző nélkül nem. És igen tudom, elvileg edző nélkül is mehetne, de a végén az esetek többségében mégsem megy. Edző nélkül csak egyszerűen nehezebb… sokkal nehezebb.

Három az egyben mentor program

Online futóedzés, életmód formálás és motivációs támogatás.

Már az alapcsomag is tartalmaz mindent ami egy lendületesen átalakuló élethez kell.

Állapotfelmérés, cél és motivációs térkép alapján készülő személyre szabott edzéstervet, haladási tervet és alap motivációs programot. Az alapcsomagnak is része a folyamatos beszámolók révén az előrehaladás nyomon követése és a haladásodnak megfelelő visszajelzés.

Amennyiben és amikor csak szükséges mind az edzésterv mind a haladási terv mind a motivációs program módosításra kerül és hozzáigazodik a tényleges haladási tempódhoz, és az edzések során általad tapasztalt kihívásokhoz.

És ez az egész minden más csak nem száraz és nem uncsi. Videós és írott anyagok révén folyamatosan ott vagyok veled.

A további csomagok abban különböznek az alapcsomagtól, hogy egyre több személyes támogatást és egyre több személyes segítséget tartalmaznak. Rendszeres konzultációs beszélgetések, személyes értékelés, élő futó és kiegészítő edzések, közös futások, csoportos programok.

Míg tehát az alapcsomag egy fejlett algoritmus révén vezeti a fejlődésedet és nem tartalmaz személyes edzői közreműködést, addig az egyre nagyobb csomagok egyre több személyes interakciót és személyes edzői támogatást tartalmaznak.

Minderre mint hab a tortára kerül a teljes spektrumú motivációs programunk. Ha úgy éreznéd, hogy segítség nélkül nem tudod “végigtolni”, hát segítünk.

Segítünk visszaszerezni az életed!

Segítünk visszaszerezni a mindennapok űzöttségében vagy éppen megszokottságában elveszített életed!

A modern ember sokszor túlhajtott életritmusához igazított, korszerű edzés és életmód formáló program. Kifejlesztve a mindennapi kötelezettségek és elfoglaltságok között felemésztett, önmagára alig időt találó ember számára. 

Könnyen megléphető, apró lépésekkel kezdődő, de az egyszerűsége ellenére mindenre kiható és a végén mindent jótékonyan átformáló életmód változtató programunk középpontjában a sportok királya áll, a létező leghatékonyabb és legátfogóbb mozgás, mégpedig a futás.

A kezdőknek szóló, sok-sok bátorítással átszőtt alapprogramtól egészen a versenyekre való felkészítésig haladóknak. Fázisról fázisra haladva elkísérlek az első lépések megtételétől haladó szintig. 

Ez lehet az első és egyben legnagyobb lépésed afelé, hogy visszakapd a mindennapok űzöttségében, vagy éppen rutinjában elveszített életed.

Az “ÉN IDŐ” csodája

Van hogy rá kell jönnöd, hogy feje tetejére állt az életed. Amikor minden és mindenki fontosabb mint Te, amikor semmi időd nem marad még magadra sem, döntened kell. Változtatnod kell és nem csak magad miatt, hanem a szeretteid miatt is. Ha végleg kizsigereled magad, nem csak adni nem fogsz tudni, de a végén azokat fogod bántani, akiket legkevésbé szeretnél. 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy valamennyi időt magával lehessen. Ne a feladataival, ne a családjával, ne másokkal, hanem magával. 

Amikor futsz, sokszor az egyetlen idő a napodban, amikor valóban magad lehetsz. Amikor nincsenek ott a gyerekek, amikor nem szólnak hozzád folyamatosan, amikor teljes joggal elidőzhetsz a gondolataidban. Kikapcsolhatod a telefonodat és nyugodt lelkiismerettel lehetsz nyugalomban. 

Ahogy elkezdtem futni, “én időt” tölteni, csupán fél órát, akkor jöttem rá, hogy mennyire szükségem van erre. 

Egészség futással (is)

Ahhoz hogy a szervezeted a természetes és egyébként borzasztóan hatékony öngyógyító folyamatai működni tudjanak, mozogni kell. (Amennyiben a mozgás kiegészül megfelelő táplálkozással és lelki egyensúllyal is, végleg nyert ügyed van. – Megjegyzem a programunk mindegyikkel foglalkozik.)
Nézzük, mik ezek az előnyök.

1. Támogatja a Szív-és érrendszer működését

Az aerob edzés bizonyítottan jótékony hatással van a szív- és érrendszerre. Futás közben felgyorsul a szívverés és minden szerv és rendszer vérellátása növekszik, de a vér nagy része a tüdőbe, a szívbe és a vázizmokba kerül, és ez javítja azok működését.

Hosszú távú hatást érhetünk el a szívre és az erekre, amelyek csökkentik a pulzusszámot, ezáltal csökkentik a vérnyomást.

2. Segítség lehet álmatlanság ellen

A futás jelentősen javíthatja a krónikus álmatlanságban szenvedők alvását.
Ez különösen igaz a késő délutáni futásra. Lehetséges magyarázat szerint a futás befolyásolja a pulzusszámot, nyugalmi állapotban lelassítja a pulzust, és csökkenti a szorongást és a depressziós gondolatokat, amelyek megakadályozhatnak bennünket az elalvásban.

3. Emésztés javító

Először is, a mozgások elősegítik az anyagcsere gyorsítását – a toxinok és a káros anyagok gyorsan elhagyják a szervezetet. Az izmok mozgásának köszönhetően javul a bélmozgás, a futás enyhíti a krónikus székrekedést.

5. Javítja a vércukorszint szabályozását

A mozgás egyrészt megelőzheti vagy csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínűségét, amely általában az egészségtelen és mozgásszegény életmóddal jár.

Másrészt a fizikai aktivitás jótékony hatással van az 1-es típusú cukorbetegségre, amelynek gyökerei nagyrészt genetikai eredetűek. Így a futás és más intenzív testmozgás jelentősen növelheti a cukorbetegség elkerülésének esélyét.

Egészség futással (is)

Ahhoz hogy a szervezeted a természetes és egyébként borzasztóan hatékony öngyógyító folyamatai működni tudjanak, mozogni kell. (Amennyiben a mozgás kiegészül megfelelő táplálkozással és lelki egyensúllyal is, végleg nyert ügyed van. – Megjegyzem a programunk mindegyikkel foglalkozik.) 
Nézzük, mik ezek az előnyök.

1. Támogatja a Szív-és érrendszer működését

Az aerob edzés bizonyítottan jótékony hatással van a szív- és érrendszerre. Futás közben felgyorsul a szívverés és minden szerv és rendszer vérellátása növekszik, de a vér nagy része a tüdőbe, a szívbe és a vázizmokba kerül, és ez javítja azok működését.

Hosszú távú hatást érhetünk el a szívre és az erekre, amelyek csökkentik a pulzusszámot, ezáltal csökkentik a vérnyomást.

2. Segítség lehet álmatlanság ellen

A futás jelentősen javíthatja a krónikus álmatlanságban szenvedők alvását.
Ez különösen igaz a késő délutáni futásra. Lehetséges magyarázat szerint a futás befolyásolja a pulzusszámot, nyugalmi állapotban lelassítja a pulzust, és csökkenti a szorongást és a depressziós gondolatokat, amelyek megakadályozhatnak bennünket az elalvásban.

3. Emésztés javító

Először is, a mozgások elősegítik az anyagcsere gyorsítását – a toxinok és a káros anyagok gyorsan elhagyják a szervezetet. Az izmok mozgásának köszönhetően javul a bélmozgás, a futás enyhíti a krónikus székrekedést.

5. Javítja a vércukorszint szabályozását

A mozgás egyrészt megelőzheti vagy csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínűségét, amely általában az egészségtelen és mozgásszegény életmóddal jár.

Másrészt a fizikai aktivitás jótékony hatással van az 1-es típusú cukorbetegségre, amelynek gyökerei nagyrészt genetikai eredetűek. Így a futás és más intenzív testmozgás jelentősen növelheti a cukorbetegség elkerülésének esélyét.

A futás előnyei a nők számára

Férfiak és nők számára egyaránt jól működik a futás. A reggeli kocogás előnyei a nők számára az, hogy segít a fogyásban és jobbá teszi az alakját, és persze beindítja a napot, de nem akárhogy!

 

A kocogás javítja a kismedencei keringést – ez a tulajdonság különösen a terhességet tervező nők számára hasznos. A 40 év feletti nők számára a futás előnye, hogy a fizikai aktivitás meghosszabbítja a fiatalságot, késlelteti a menopauzát és megőrzi a vonzerejét.

 

A futás másik hasznos tulajdonsága a visszerek megelőzése, viszont nem ajánlott visszér panaszokkal futni – ez csak ronthatja az állapotot és károkat okozhat.

Erősíti a vádli és a comb izmait, javítja az erek állapotát.

A futás előnyei a férfiak számára

A rendszeres testmozgás pozitív hatással van a vizuális vonzerőre.
Az egészséges futás javítja a testtartást és gyönyörű izmokat képez, segít az izomkönnyítésben és a zsírtól való megszabadulásban.

Ezen kívül jótékony hatással van a potenciára.
Javul a kismedencei szervek vérellátása, növekszik a potencia és a libidó.

A reggeli kocogás jótékony hatással van az általános állóképesség fejlesztésére – akik rendszeresen odafigyelnek a kocogó gyakorlatokra, azok jobb erőt mutatnak, és sokkal kevésbé hajlamosak a szív- és érrendszeri betegségekre.

Nem utolsó sorban pedig a reggeli kocogás az agy működését beindítja, ekkor jönnek a legjobb gondolatok, ötletek, amiket később akár a munkában kamatoztatni tudja! 

Egészség futással (is)

Ahhoz hogy a szervezeted a természetes és egyébként borzasztóan hatékony öngyógyító folyamatai működni tudjanak, mozogni kell. (Amennyiben a mozgás kiegészül megfelelő táplálkozással és lelki egyensúllyal is, végleg nyert ügyed van. – Megjegyzem a programunk mindegyikkel foglalkozik.)
Nézzük, mik ezek az előnyök.

1. Támogatja a Szív-és érrendszer működését

Az aerob edzés bizonyítottan jótékony hatással van a szív- és érrendszerre. Futás közben felgyorsul a szívverés és minden szerv és rendszer vérellátása növekszik, de a vér nagy része a tüdőbe, a szívbe és a vázizmokba kerül, és ez javítja azok működését.

Hosszú távú hatást érhetünk el a szívre és az erekre, amelyek csökkentik a pulzusszámot, ezáltal csökkentik a vérnyomást.

2. Segítség lehet álmatlanság ellen

A futás jelentősen javíthatja a krónikus álmatlanságban szenvedők alvását.
Ez különösen igaz a késő délutáni futásra. Lehetséges magyarázat szerint a futás befolyásolja a pulzusszámot, nyugalmi állapotban lelassítja a pulzust, és csökkenti a szorongást és a depressziós gondolatokat, amelyek megakadályozhatnak bennünket az elalvásban.

3. Emésztés javító

Először is, a mozgások elősegítik az anyagcsere gyorsítását – a toxinok és a káros anyagok gyorsan elhagyják a szervezetet. Az izmok mozgásának köszönhetően javul a bélmozgás, a futás enyhíti a krónikus székrekedést.

5. Javítja a vércukorszint szabályozását

A mozgás egyrészt megelőzheti vagy csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának valószínűségét, amely általában az egészségtelen és mozgásszegény életmóddal jár.

Másrészt a fizikai aktivitás jótékony hatással van az 1-es típusú cukorbetegségre, amelynek gyökerei nagyrészt genetikai eredetűek. Így a futás és más intenzív testmozgás jelentősen növelheti a cukorbetegség elkerülésének esélyét.

Állóképesség javítás futással (is)

A futás az a kondíció javító módszer, amit a legnehezebb elbliccelni. Ha elmész futni és adott idő alatt adott távot teljesítesz, a megcélzott mozgás garantált. A futás tökéletes alapozó vagy kiegészítő bármilyen sporthoz, de néhány kiegészítő edzéssel önállóan is megállja a helyét.

Amikor egy kigyúrt izomhegy a harmadik emeletre felsétálva nem kap levegőt, az jelent valamit. Azt jelenti, hogy: Futnia (vagy kardióznia) is kellene!

Szabadság – A testünk és ezzel együtt az életünk feletti kontroll visszaszerzése.

Rengeteg ember él áldozati létet. Lehet hogy Te is? Ez valami olyasmit jelent, hogy elhittük, hogy nem tudunk változtatni, hogy ki vagyunk szolgáltatva a körülményeknek. Hogy az életünk egyfajta kényszerpályán van, ahol Te legjobb esetben elszenveded mindazt ami veled történik.

Mindezzel szemben az igazság az, hogy nem vagy áldozat, hogy mindig megvan a választás, a döntés lehetősége. Mindössze kész kell legyél a választásod, a döntésed következményeivel szembenézni.

Amikor elkezdesz futni és nem adod fel és végigcsinálod, bebizonyítod a lelkednek és az egész lényednek, hogy KÉPES VAGY VÁLTOZTATNI, hogy igenis képes vagy dönteni és igenis képes vagy megfizetni a változás árát.

Az egész lényed megérti hogy szabad változtatni, képes ember vagy. Számos üzleti siker és karrier lelkileg a sportban gyökerezik.

Stresszkezelés futással (is)

A futás kulcsfontosságú lehet a stressz reakció csökkentésében, nem ritkán teljes megszüntetésében. A futás a stressz okozta testi feszültséget és az ez által okozott negatív visszacsatolását csökkenti, akár teljesen meg is szünteti.

A stressz a fenyegetésre adott “menekülj vagy harcolj” reakció. A szervezet készenlétbe áll, egyfajta kellemetlen készültségi állapotot vesz fel. Gyomortáji nyomás, megnövekedett izomtónus, a teljes test feszültsége, nehéz légzés.

A modern ember esetében a stressz reakcióval a baj ugye az, hogy mind a menekülés mind a támadás elmarad. A test levezetés hiányában egész nap feszültségben marad. Ez önmagában is kellemetlen, de ráadásul egy ördögi kört is eredményez. A testi feszültség egyfajta negatív visszacsatolás. A fenyegetés lehet, hogy elmúlt már, de a szervezet feszültsége továbbra is azt mondja hogy “Baj van!”.

A futás akár a fenyegetés előtt akár utána történik, kilövi a szervezet stressz reakcióját. A negatív visszacsatolás elmarad. Ha mentálisan jól kezeled a feszültséget meg is szabadultál tőle.

Drasztikus kedélyállapot javítás futással (is)

A hormonháztartás egyensúlyának javításán túl, a test kellemes fáradtsága, a testtudatosság egy rendkívül pozitív élmény.

Talán nem értetted azt, amit az előbb olvastál. Ezért elmondom másképp és konkrétabban: A futással örömhormonok szabadulnak fel. Ha futsz boldogabb leszel. Pont.

Mindennek természetesen komoly lelki összefonódásai is vannak. A tudat, hogy megtettük amit kellett, a győzelem érzése, a tespedt hétköznapok felett aratott diadala egyfajta “bajnok” tudatot eredményez, amely rendkívül pozitív hatással bír az énképre és az önmagunkkal való elégedettség szintjére.

Az első hónap az én költségemen

Éld át ahogy néhány hét alatt kezdetét veszi az életed egy új korszaka. A személyes célodhoz és a pillanatnyi állapotodhoz igazított edzéstervet, motivációs és életmód változtató programot biztosítok neked, mégpedig MOST a saját költségemen!

Kattints a gombra, áruld el hogyan szólíthatlak, add meg az e-mail címed és már kezdhetjük is.

Miért futás?

Miért nem CSAK futás?

Fontos, hogy ne csak fussunk, mert szükség van erősítő edzésre is. A futás mellé például szuperül passzol a nyújtó, mély izmokat megdolgoztató pilates.
Nem elég futni, ha fogyni akarunk, edzeni is kell, izmot építeni, mert az izom fogyasztja a legtöbb energiát. Tehát ne ijedjünk meg attól sem, ha esetleg konditerembe küld az edzőnk. 🙂  

Akár otthon is elvégezhető feladatokkal is erősíthetsz, saját testsúllyal, vagy segédeszközökkel (gumiszalag, labda, kisebb egykezes súlyzók) 

A futás az egyik legátfogóbb, legintenzívebb mozgás lehetőség, amely adott idő alatt a lehető legnagyobb hatást gyakorolja.

A futás: 

 • Javítja a kondíciót és állóképességet
 • Formálja a teljes tested
 • A leghatásosabb fogyási módszer
 • Segíti az anyagcserédet
 • Erősíti az immunrendszered
 • Formás, szálkásan izmos lábakat eredményez
 • Erősíti a hátizmaidat és elősegíti a helyes testtartást
 • Csökkenti a stresszt
 • Javítja a koncentrációs készséget
 • Javítja az alvásod minőségét
 • Örömérzetet, jobb kedélyállapotot eredményez 

És ez csak néhány a számtalan pozitív hatás közül, amit át fogsz élni, meg fogsz tapasztalni, amikor elkezdesz rendszeresen futni. Csendben megjegyzem, hogy a futás áldásos hatásainak kimaxolásához a futás után is kell tenned néhány dolgot, amit persze mind megmutatok Neked. Amennyiben ezek elmaradnak, akkor a tested fájhat majd.
Ez ellen tenni fogunk. 

Classes For All Fitness Levels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Weight Loss

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Circut training

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Crossfit

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Yoga

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Gymnastics

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Vágj bele még ma!

FUSS

Standard csomag

Profi csomag

VIP csomag

Már havi

9.900 Ft-tól

A világ legfejlettebb edzésmódszereit, személyre szabottan, a céljaidhoz és pillanatnyi állapotodhoz igazított egyedi haladási tervvel, rendszeres beszámolási lehetőséggel és visszajelzéssel, kontrollal. A valódi haladási tempódhoz rendszeresen hozzáigazított edzés és haladási tervvel.

Miért FUSSATOK bolondok?

Hááát több okból is, de ahogy ezen gondolkozol hamar rá fogsz jönni, hogy a fontosabb kérdés nem is az, hogy “miért”, hanem hogy “kik” a bolondok.

Lehet hogy mi futók, rendszeresen edző emberek vagyunk azok. Erre a magyarázatra sok tanúm is van, mert akinek csak elmesélem hogy napi 10-25 kilométert futok, bár lehet hogy nem pont ezekkel a szavakkal, de teljes meggyőződéssel állítja hogy: „Te bolond vagy.”

A másik lehetőség hogy nem mi sportolók vagyunk a “bolondok” hanem a komolyabb mozgás nélkül élő emberek. Lehet hogy a nyolc óra ülőmunkát végző, majd még 2-4 órát televíziót vagy számítógép képernyő előtt ülő, lassan elhízó, lerobbant keringéssel, szervezettel és énképpel élő, az idő előtti megöregedésbe, stresszbe és depresszióba beletörődő emberek a “bolondok”.
(Ja és amúgy én is így élek, mindössze nem törődöm bele.)

Az is lehet hogy mindketten “bolondok” vagyunk.

A legfontosabb kérdés az, hogy: Te melyik “bolond” akarsz lenni?

Én pedig bármelyiket is választod azt mondom: FUSSATOK “BOLONDOK”!!!

Egyébként ez egy idézet Gandalf-tól (“Gyűrűk Ura”) aki, hogy mentse a társai életét rájuk kiáltott. Szó szerint ezt mondta: Fussatok bolondok!

Lehet hogy én is az életedet mentem meg, amikor azt mondom: FUSSATOK… BOLONDOK… FUSSATOK!

0.00

Első havidíj

Fuss edzővel, és vedd birtokba az új életEd

Kezdd el az életed átformálását egy vonalon túli döntéssel!
Állj a sarkadra, szorítsd magad sarokba, égesd fel magad mögött a hidakat és fizess elő! 

Csoportos futás hetente

Use of all cardiovascular and strength-training equipment, group fitness and aquatic classes, lap swimming, whirlpool, steam, sauna, locker facilities and more Use of all cardiovascular and strength-training equipment, group fitness and aquatic classes, lap swimming, whirlpool, steam, sauna, locker facilities and more

1:1 Csak neked dedikált idő

Athletes with a Monthly Unlimited Membership are entitled to a $20 discount per hour on Private Coaching sessions. See our Private Training page for more details.

Étrend & Frissítés Tervezés

Athletes with a Monthly Unlimited Membership are entitled to a $20 discount per hour on Private Coaching sessions. See our Private Training page for more details.

Motivációs program

Use of all cardiovascular and strength-training equipment, group fitness and aquatic classes, lap swimming, whirlpool, steam, sauna, locker facilities and more Use of all cardiovascular and strength-training equipment, group fitness and aquatic classes, lap swimming, whirlpool, steam, sauna, locker facilities and moreUse of all cardiovascular and strength-training equipment, group fitness and aquatic classes, lap swimmin

GY.F.K.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Tortor eget felis porttitor volutpat?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Lorem ipsum dolor sit amet?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Consectetur adipiscing elit aliquet quam?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Id dui posuere blandit?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Work

Bigger.Faster.Stronger

DiviNation

Gym H0urs

Monday-Friday: 5am – 11pm

Saturday: 5am – 10pm

Sunday: 5am – 9pm

Free 3 Day Gym pass