FUTÁS

mozgás.erőnlét.képesség

Életmód
Változtatás
Futással

Magadban, de mégsem egyedül.

Tudom hogy egyedül, bátorítás nélkül, valakinek a beléd vetett hite és visszajelzése nélkül nehéz átlendülni a határainkon. Ugyanakkor azt is tudom hogy nem könnyű beilleszteni az időrendedbe hogy rendszeresen edzésekre járj.
Ez egy vakódi kihívás – Nincs időd edzésekre járni, de egyedül sem jó. Edzőre lenne szükséged, de közben nem tudod kötelező edzésekkel lekötni az időd.

Ez a program pont erre a dilemmára jelent megoldást.

Lehetek az edződ anélkül hogy megkötöm a szabadságod, illetve szükségtelen mértékben igénybe veszem az idődet. A lehető leghatékonyabban a lehető legkisebb kötöttséggel kapod meg a lehető legnagyobb segítséget.

futás edzővel   I  online és személyes futóedzés  I  életmód és táplálkozási tanácsadás  I  motivációs támogatás  I  tel: +36 20 350-9654

Online futóedzés, életmód formálás és motivációs támogatás.

Valójában ez egy három az egyben mentor program azzal a céllal hogy a mindennapok rutinjában paszívvá vát, vagy éppenséggel a feladatok terhe alatt felőrlődő embert egy élhetőbb életre vezesse. Fogyás, állóképesség javítás, stresszkezelés és drasztikus kedélyállapot javítás, a testünk feletti és ezzel együtt az életünk feletti kontroll visszaszerzése.

Ez a program több szolgáltatáscsomag és egymásra épülő fejlődési fázis révén elkísérhet akár a teljesen kezdő szinttől egészen a versenyekre való felkészítésig. A “végre elkezdtem mozogni” minden tiszteletet megérdemlő, hősies első lépésétől az “életem legjobb formájában vagyok” győzelmén keresztül egészen odáig, hogy az emberek leges legfittebb egy százaléka közé sorolhatod magad. Akár a már-már depresszióra hajlamos tespedségtől egészen az energival teli életvidám éleig.   

Már az alapcsomag is tartalmaz mindent ami egy lendületesen átalakuló élethez kell.

Tégy egy próbát, vagy vágj bele rögtön!

A) Kezdd az én költségemre egy 14 napos ízelítővel.

B) Persze megérteném, ha azt mondanád: „Felesleges az ízelítő! Ez egy eldöntött dolog. Meg akarom változtatni az életemet. Vágjunk bele!” Ha így, akkor van egy jó hírem. A következő 20 előfizetőm számára van egy RENDKÍVÜLI ajánlatom! 

A)

Ma kezedetét veheti az ÚJ életed!

14 napos program – DÍJMENTESEN

Éld át ahogy mindössze két hét alatt kezdetét veszi az életed egy új korszaka. A személyes célodhoz és a pillanatnyi állapododhoz igzított eddzéstervet, motivációs és életmód változtató programot biztosítok neked, mégpedig MOST a saját költségemen!

Kattints a gombra, áruld le hogyan szólíthatlak, add meg az e-mail címed és már kezdhetjük is.

B)

9.900
helyett
4.900 Ft/hó

Kezdd el az életed átformálását egy vonalon túli döntéssel! Állj a sarkadra, szorítsd magad sarokba, égesd fel magad mögött a hidakat és fizess elő! A következő 20 hős féláron kapja a teljes programot!  – Hátralévő kedvezményes helyek száma: 11 db

minden mozgás királya

Miért futás?

A futás a sportok királya, a létező leghatékonyabb és legátfogóbb mozgás, mely adott idő alatt a lehető legnagyobb hatást gyakorolja.

Javítja a kondíciót és állóképességet  I  Formálja a teljes tested  I  A leghatásosabb fogyási módszer  I  Segíti az anyagcserédet  I  Erősíti az immunrendszered  I  Formás, szálkásan izmos lábakat eredményez  I  Erősíti a hátizmaidat és elősegíti a helyes testtartást  I  Csökkenti a stresszt  I  Javítja a koncentrációs készséget  I  Javítja az alvásod minőségét  I  Örömérzetet, jobb kedélyállapotot eredményez 

És ez csak néhány a számtalan pozitív hatás közül, amit át fogsz élni, meg fogsz tapasztalni, amikor elkezdesz rendszeresen futni. Csendben megjegyzem, hogy a futás áldásos hatásainak kimaxolásához a futás után is kell tenned néhány dolgot, amit persze mind megmutatok Neked. Amennyiben ezek elmaradnak, akkor a tested fájhat majd.
Ez ellen tenni fogunk. 

Futás edzővel - Magadban, de mégsem egyedül.

Kezdőként éld át a csodáját annak hogy a mozgás, a futás, a sport az életed természetes részévé válik. Haladó sportolóként döntsd meg az egyéni csúcsaidat, lépj a következő szintre és fedezzük fel együtt mi rejlik még benned. Lehet hogy sokkal-sokkal több mint gondoltad volna.

A világ legfejlettebb edzésmódszereit, személyre szabottan, a céljaidhoz és pillanatnyi állapotodhoz igazított egyedi haladási tervvel, rendszeres beszámolási lehetőséggel és visszajelzéssel, kontrollal. A valódi haladási tempódhoz rendszeresen hozzáigazított edzés és haladási tervvel. Ha kell gyorsítunk, ha kell lassítunk. Ha kell bele erősítünk, ha kell könnyítünk, vagy teljes egészében módszert váltunk.

Kiegészítő edzéseket ütemezünk szintén az egyedi céljaidnak megfelelően. Ha kell többet, ha nem kevesebbet.

Ámulni fogsz, hogy milyen elképesztő változások fognak bekövetkezni az életedben.

Edzővel csak egyszerűen megtörténik az, ami edző nélkül nem. És igen tudom, elvileg edző nélkül is mehetne, de a végén az esetek többségében mégsem megy. Edző nélkül csak egyszerűen nehezebb… sokkal nehezebb.

Három az egyben mentor program

Online futóedzés, életmód formálás és motivációs támogatás.

Már az alapcsomag is tartalmaz mindent ami egy lendületesen átalakuló élethez kell.

Állapotfelmérés, cél és motivációs térkép alapján készülő személyre szabott edzéstervet, haladási tervet és alap motivációs programot. Az alapcsomagnak is része a folyamatos beszámolók révén az előrehaladás nyomon követése és a haladásodnak megfelelő visszajelzés.

Amennyiben és amikor csak szükséges mind az edzésterv mind a haladási terv mind a motivációs program módosításra kerül és hozzáigazodik a tényleges haladási tempódhoz, és az edzések során általad tapasztalt kihívásokhoz.

És ez az egész minden más csak nem száraz és nem uncsi. Videós és írott anyagok révén folyamatosan ott vagyok veled.

A további csomagok abban különböznek az alapcsomagtól, hogy egyre több személyes támogatást és egyre több személyes segítséget tartalmaznak. Rendszeres konzultációs beszélgetések, személyes értékelés, élő futó és kiegészítő edzések, közös futások, csoportos programok.

Míg tehát az alapcsomag egy fejlett algoritmus révén vezeti a fejlődésedet és nem tartalmaz személyes edzői közreműködést, addig az egyre nagyobb csomagok egyre több személyes interakciót és személyes edzői támogatást tartalmaznak.

Minderre mint hab a tortára kerül a teljes spektrumú motivációs programunk. Ha úgy éreznéd, hogy segítség nélkül nem tudod “végigtolni”, hát segítünk.

Segítünk visszaszerezni az életed!

Online futóedzés, életmód formálás és motivációs támogatás.

Segítünk visszaszerezni a mindennapok űzöttségében vagy éppen megszokottságában elveszített életed!

A modern ember sokszor túlhajtott életritmusához igazított, korszerű edzés és életmód formáló program. Kifejlesztve a mindennapi kötelezettségek és elfoglaltságok között felemésztett, önmagára alig időt találó ember számára. 

Könnyen megléphető, apró lépésekkel kezdődő, de az egyszerűsége ellenére mindenre kiható és a végén mindent jótékonyan átformáló életmód változtató programunk középpontjában a sportok királya áll, a létező leghatékonyabb és legátfogóbb mozgás, mégpedig a futás.

A kezdőknek szóló, sok-sok borítással átszőtt alapprogramtól egészen a versenyekre való felkészítésig haladóknak. Fázisról fázisra haladva elkísérlek az első lépések megtételétől haladó szintig. 

Ez lehet az első és egyben legnagyobb lépésed afelé, hogy visszakapd a mindennapok űzöttségében, vagy éppen rutinjában elveszített életed.

Az “ÉN IDŐ” csodája

Van hogy rá kell jönnöd, hogy feje tetejére állt az életed. Amikor minden és mindenki fontosabb mint Te, amikor semmi időd nem marad még magadra sem, döntened kell. Változtatnod kell és nem csak magad miatt, hanem a szeretteid miatt is. Ha végleg kizsigereled magad, nem csak adni nem fogsz tudni, de a végén azokat fogod bántani, akiket legkevésbé szeretnél. 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy valamennyi időt magával lehessen. Ne a feladataival, ne a családjával, ne másokkal, hanem magával. 

Amikor futsz, sokszor az egyetlen idő a napodban, amikor valóban magad lehetsz. Amikor nincsenek ott a gyerekek, amikor nem szólnak hozzád folyamatosan, amikor teljes joggal elidőzhetsz a gondolataidban. Kikapcsolhatod a telefonodat és nyugodt lelkiismerettel lehetsz nyugalomban. 

Ahogy elkezdtem futni, “én időt” tölteni, csupán fél órát, akkor jöttem rá, hogy mennyire szükségem van erre.