Hogyan élhetünk tovább, ha egy életet végleg elveszítünk?

Hogyan tovább? Hogyan folytathatnánk amikor elveszítünk valakit, aki annyira fontos volt?

Valakit, aki nagyon fontos volt nekünk, és vele együtt egy életpályát, amit nélküle már nem élhetünk tovább. Ami lehetett volna, többé már nem lehet, és mi ott állunk dühvel, fájdalommal, és kérdésekkel, talán vádakkal is tele, és úgy érezzük, mindennek vége.

A legmélyebb gyászban mindenkinek szüksége van arra, hogy szembe nézzen a dühvel, az érzésekkel, a tanácstalansággal, és azzal, hogy az élet mégis tovább kell, hogy menjen, bármilyen fájdalmas is. Ez azonban nem könnyű. Ha úgy érzed, hogy nem boldogulsz, vagy, hogy nincs a számodra kiút…

…akkor is van segítség.

HOGYAN?!

Engedd meg hogy segítsünk! Had meséljek, meséljünk neked az életről úgy ahogy talán még sohasem hallottál róla. 

Van valaki, aki a legnagyobb sötétségben egy olyan életet mutatott meg a számunkra, amilyet azelőtt nem ismertünk. Jézus új reménységet adott, ami az élet legkilátástalanabb pontjain is a valódi célra irányítja a figyelmünket, és ez a reménység, ez az új, tartalommal teli élet jelenti az igazi kiutat.

Ha úgy érzed, hogy kiútra van szükséged, add meg az email címed, és többek között küldünk egy hanganyagot, ami segíthet neked is megtalálni az új kezdetet.

Életigenlők

Jobb olyan házba menni ahol gyászolnak mit olyanba ahol mulatnak, hiszen így lesz vége minden embernek. Szívlelje meg ezt az aki él. Többet ér a bánat mint a nevetés, ha a szomorú arc mellett jobbá lesz a szív. Préd 7/2