Ha az élet fonala elszakadt, az élet maga hogyan
mehet tovább?

Hogyan tovább? Hogyan folytathatnánk amikor elveszítünk valakit, aki annyira fontos volt?

Hogyan… amikor a veszteség fájdalmában olyan érzések, vádak és kérdések törhetnek ránk mint talán soha azelőtt. Az élet NEM megy és nem is mehet csak úgy tovább.

Erről szól a gyász. Azzal tisztelhetjük meg legjobban azt akit elveszítettünk ha nem menekülünk el, ha megállunk, ha szembenézünk, ha emlékezünk, ha elköszönünk és a szerettünk halálában jobbá leszünk.

Ezután az élet mégiscsak tovább megy és tovább is kell mennie. De nem “csak úgy”… hanem a szeretted életének felbecsülhetetlen értékével… a benned jobbá lett szívvel… egy örök értékkel… örök élettel.

HOGYAN?!

Engedd meg hogy segítsünk! Had meséljek, meséljünk neked az életről úgy ahogy talán még sohasem hallottál róla. 

A Názáreti Jézus szavai nyomán az egész élet mint ha új értelmet, új tartalmat és új színeket nyerne. Az élet mintha nem is létezett volna amíg a halál árnyékában Isten meg nem világította.

A gyógyulás teljes, a szabadulás valódi, az emlékezés könnyű, a búcsú természetes, a viszontlátás biztos.  

Add meg az e-mail címedet és elküldjük neked azt a videót ami már emberek százainak segíttet feldolgozni a gyász nehéz időszakát. 

Életigenlők

Jobb olyan házba menni ahol gyászolnak mit olyanba ahol mulatnak, hiszen így lesz vége minden embernek. Szívlelje meg ezt az aki él. Többet ér a bánat mint a nevetés, ha a szomorú arc mellett jobbá lesz a szív. Préd 7/2