Online Marketing Szakember ELADÓ

Bízza meg Schlingloff Sándort!
Mire számíthat?Miért éri meg?

könnyű

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor

31 éve a professzionális marketing világában

Magyarország egyik legtapasztaltabb Online Marketing szakembere Önnek dolgozhat

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor most a legjobb helyen van.

Túl sok cégtulajdonos kénytelen megtapasztalni, hogy bár jelentős lehetőségek előtt áll, megfelelő szakemberek híján mégsem képes azokat kellőképpen kiaknázni.

Schlingloff Sándor vagyok, online marketing szakember és lehet hogy Önnek fogok dolgozni.

Túl sok vállalkozás tulajdonosa éli át azt a megkötözöttséget, ahol bár tudja, sejti hogy a professzionális marketing és értékesítési rendszerek kimagasló eredményeket, akár valódi áttörést is hozhatnának a cége számára, de nem tudja hogy PONTOSAN mit és hogyan kellene tenni, vagy ha tudja is, nem talál megfelelő szakembert, akivel akár félszavakból is megértve egymást, folyamatos és következetes eredményeket produkálhatnának.

Pályafutásom során marketing tanácsadóként, oktatóként, megvalósítóként és vezetőként vállalkozások százait és ezreit támogatva újra meg újra azzal kellett szembenéznem, hogy komoly potenciállal bíró vállalkozások sorra véreznek el a marketing lehetőségeik megvalósításának területén. Vállalkozások egész egyszerűen sohasem merítik ki a bennük lévő potenciált és még viszonylag sikeresen is csak önmaguk árnyékaként léteznek.

A következmény: Eltékozolt hónapok és évek. A folyamatosan kihagyott lehetőségek fájdalmas vesztesége.

Ez az amin most, lehet hogy az Ön cége esetében is változtatni tudok.

Tisztelettel:

Hogyan érdemes Sándorral együtt dolgozni? 

Ami a marketingben legtöbbek számára csak egyszerűen elérhetetlen, neki mindennapi rutin. Sándor nem csak megmutathatja, de meg is építheti Önnek azt a marketing rendszert, mellyel jelentős mennyiségi és minőségi áttörést élhet meg a vállalkozásával!  

  • Keresse Sándorral a folyamatos együttműködés lehetőségét! – Ha sikerül megállapodnia vele, egyike lesz azoknak a keveseknek, akiknek az üzletén a csapatával nap mint nap gondolkozik és dolgozik.
  • Adjon eseti megbízásokat! – Megbízhatja Sándort akár teljes online értékesítési rendszerek megtervezésével és megvalósításával! Megbízhatja Sándort a teljes meglévő rendszerének, vagy egyes elemeinek marketing szempontból való átnézésével, mintegy lektorálásával, akár átalakításával. Megbízhatja szövegírással, szöveg és weboldal lektorálással. Ha kész megfizetni valójában megbízhatja bármivel aminek a marketing és értékesítés területén csak értelme van.  
  • Kérjen tőle tanácsot! – Néhány óra konzultáció új lehetőségek ajtaját nyithatja meg Ön előtt. Egy folyamatos konzultációs kapcsolatban Sándor segíthet Önnek irányban maradni és a lehető leghatékonyabban átverekedni magát a megvalósítás útvesztőjén.

Valójában alig van olyan terület ahol Sándor ne segíthetne Önnek, vagy oldhatná meg a problémáját akár teljes egészében.

Talán felmerült önben, hogy:
Ki is ez a Schlingloff Sándor?!

Ha szeretne többet tudni arról, hogy érdemes lehet-e megbíznia bennem, illetve arról, hogy miért érné meg Önnek ha bekerülhetne aközé a maroknyi vállalkozás közé, akikkel személyesen foglalkozom, kattintson ide: 

Bizalom

Mit jelenthet Önnek, ha Magyarország egyik legtapasztaltabb Online Marketing szakembere személyesen és  a csapatával nap mint nap az Ön vállalkozásán gondolkodik, és dolgozik?

Tulajdonosi szemlélettel az Ön céljait szem előtt tartva teljes egészében önállóan dolgozom.
Én nem egy távirányításra szoruló szakember vagyok, hanem az, aki miután átvilágítottam a vállalkozását és annak piacát, meg tudom Önnek mondani, hogy MIT és HOGYAN kell tennie egy adott eredmény eléréséhez. És mindezt nem csak megmondani tudom, de adott esetben, az elsőtől az utolsó lépésig meg is tudom valósítani, illetve ha szükséges egy szakember csapattal megvalósíttatni.

A vállalkozását átfogóan szemlélem
A vállalkozását és céljait nem kizárólag a marketingre koncentrálva, hanem szükség esetén átfogóan szemlélem, ahol a cégműködés, erőforrások és adott esetben szükséges cégfejlesztés szempontjait is figyelembe veszem.

Eredményorientáltan dolgozom
Nem készítek el nagy és költséges rendszereket addig, amíg nem bizonyított, hogy azok az alapjaiban működőképesek és a piac megfelelően reagál rájuk. Minden projektet a lehető legegyszerűbb 1.0-ás verziójú változatával tesztelem és csak a megfelelő eredmények elérése után fejlesztem tovább.

Amennyiben együtt tudunk működni akár részfeladatokat, de akár teljeskörű kivitelezést is megrendelhet tőlem
A teljes marketingkoncepció kidolgozásától, a teljes online marketing rendszer kiépítéséig a hirdetésektől kezdve a különféle érkezési és értékesítési weboldalak, rövid távú jelölt- és ügyfélgondozó rendszerek kiépítésén át a véleménykutatás és visszacsatolási rendszerek kiépítéséig mindent magába foglaló projektek képezik a munkám többségét.

Ugyanakkor részfeladatok kivitelezését is örömmel vállalom:

 • Szövegírás
 • Már meglévő szövegek, weboldalak vagy akár teljes értékesítési folyamatok lektorálása.
 • Egyszerű értékesítési folyamatok megvalósítása
 • Automata jelölt- és ügyfélgondozó rendszerek megvalósítása
 • Abszolút és relatív időzítésű kampányok
 • Marketing szempontból ideális webdizájnok elkészítése
 • Egyszerű értékesítési honlapok és komplett weboldalrendszerek létrehozása
 • Hirdetések készítése és futtatása
 • Értékesítési rendszerek gyenge pontjainak feltérképezése és optimalizálása

31

Év tapasztalat

1991 óta professzionális marketing világában

Mikor érdemes jelentkeznie Sándornál?

 

 • Ha szívesen dolgozik együtt egy olyan szakemberrel, akivel félszavakból is megérthetik egymást és aki, akár egy személyben is szinte MINDENT meg is tud valósítani mindabból, amit közösen kigondolnak.
 • Ha Önnek fontos, hogy a cégének egyre nagyobb bevételein valaki olyasvalakivel dolgozzon együtt akivel öröm a munka, aki a legnagyobb tisztelettel, de az eredményesség érdekében mégis nagy őszinteséggel beszél Önnel.
 • Ha fontos Önnek, hogy soha többet ne kelljen be nem tartott határidők, meg nem tartott ígéretek és végtelenségig elhúzódó projektek miatt bosszankodnia.
 • Ha úgy érzi, hogy komoly növekedési potenciál van az üzletében, amit csak azért nem tud kiaknázni, mert a marketing és ezen belül is elsősorban az online marketing területén nem tud megfelelőképpen előre lépni.
 • Ha szeretné gondtalan nyugalommal fejleszteni a cégét tudva, hogy az egyik legfelkészültebb szakember szinte a sajátjaként dolgozik az egyre nagyobb eredményein.
 • Ha már gondolkozott azon, hogy felvenne egy saját marketingest, de nem talált megfelelő szakembert.
 • Ha van a cégénél marketing szakember, de úgy látja, hogy egyedül “nem győzi” a feladatot.

Mikor NEM érdemes jelentkeznie?

 • Ha nem állnak rendelkezésére a megfelelő erőforrások, illetve ha úgymond „gyenge a fizetési hajlandósága”. Sándor jelenleg nem fektet be projektekbe sem pénzt, sem időt, sem energiát. Ugyanakkor, amennyiben rendelkezik megfelelő önerővel és a vállalkozása kiemelkedő növekedési potenciállal bír, Sándor a fejlesztéshez szükséges tőke bevonását is felvállalhatja. 

 • Ha alapvetően NEM vagy nehezen BÍZIK meg másokban. A Sándorral való együttműködés akkor éri meg Önnek, ha kész megfontolni és megfelelő esetben el is fogadni a tanácsait.

 • Ha egy süllyedő hajót kell csodával határos módon megmenteni. Sándor online marketing szakember, nem varázsló.

Mennyibe fog kerülni, avagy miért éri meg?

Sándor ebben az együttműködési formában alapvetően egyedül dolgozik az Ön projektjén. Ennek egyértelmű előnyei, hogy az Önnek készülő marketing rendszer minden eleme az Ő szakértelméek és kreatívitásának a szintjén magas minőségben és rendkívül hatékonyan készül el.

Olyan feladatok, amik a hagyományos, több szereplős munkafolyamatokkal hetekbe, nem ritkán hónapokba telnek, itt akár napok, de legfeljebb hetek alatt megvalósulnak. Nem csak a kommunikációs és a lektorálási körökből adódó idő- és minőségveszteség marad el, de az ezekből adódó teljes többletköltség is.

Az optimalizálással elérhető ideális eredményesség 60%-80%-át a Sándor által készített első variációi is elérik.

Ez rengeteg időt és pénzt takarít meg Önnek.

Természetesen amennyiben indokolt és a feladat igényli Sándor, Önnel egyeztetve bevon további munkatársakat is.

Sándor heti elszámolás mellett, előre meghatározott terv mellett, maximális óraszám limittel, óradíj alapon dolgozik az alábbi standard díjak mellett:

Konzultációs óradíj: 35.000 Ft
Kivitelezési óradíj: 25.000 Ft
Projektmenedzselés: Egyedi megállapodás alapján.
Komoly, hosszútávú együttműködések esetén egyedi konstrukciók is kialakíthatók.

VÁGJUNK BELE!

Minden egy kötelezettségmentes telefonos beszélgetéssel kezdődik

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor töltse ki az alábbi űrlapot és Sándor néhány napon belül jelentkezik Önnél egy telefonos egyeztetésre.

Az Egymillió Dolláro$ Előadás

Bizonytalan, hogy mire számíthat Sándortól? Kíváncsi hogyan gondolkozik üzletről, stratégiáról és bevétel növelésről? – Nézze meg ezt vágányt állító előadást, amely mély bepillantást enged abba a szakmaiságba, amire Sándortól számíthat.

Hogyan lesz képes az ötszörösét eladni annak, amit ma értékesíteni képes a cége?

Ez már egy olyan ugrás, amit nem lehet erőből megcsinálni. 20-30% eredménynövekedéshez még elég lehet ugyanazt többet vagy gyorsabban csinálni. Az 5x-ös eredményekhez MÁST kell csinálni mint eddig!

Ez az AZONNAL megnézhető előadás erről a nagyságrendi növekedésről szól. (Videó a termék oldal alján.)

A Marketing Megoldások 1999 óta segít kis- és középvállalkozásokat tanácsadással, világszínvonalú marketing szemlélet és módszertan, tanításával és kivitelezésével.

Kapcsolat

info@marketingmegoldasok.hu
+36 20 915 2977

Startup Marketing Bt.
2030 Érd Ciklámen u. 2/B
ASz: 26751940113

ASZF