A történetünk

Kicsoda is ez a
Schlingloff Sándor

31 éve a professzionális marketing útján

A marketing és cégfejlesztés általam ismert legjobb szakembere, Szász Mátyás mondta: „Sándor a hazai Online Marketing atyja és mai napig az egyik legkiemelkedőbb alakja.” 

Nem tudom, hogy igaza van-e, de az biztos, hogy az elsők között voltam akik az internet megjelenésével komolyan foglalkoztak a „Hogyan lehet ezt az egészet ügyfélszerzésre használni?” kérdéssel. Az ilyenfajta úttörőmunkával járó rengeteg tanulás, kísérletezés, optimalizálás, és aztán a megszerzett temérdek tapasztalat átadása, tanítása a szenvedélyemmé vált. Az alábbiakban összeszedtem a „Professzionális (Online) Marketing”  általam bejárt útjának legfőbb állomásait.

A projektek többségét, az első lépéstől az utolsóig magam készítettem, ahol a bemutatott weboldalak csak a jéghegy csúcsát képezik. A valódi eredményekért felelős kifinomult és legfőképp önműködő marketing és értékesítési rendszerek a nagyobb, víz alatti részében találhatók.

A marketing képzés, tanácsadás és támogatás világában, egészen a visszavonulásomig piacvezető voltam.

31 éve fejlesztek, tesztelek és alkalmazok marketing és értékesítési rendszereket. A legnagyobb eredményeket hozó tapasztalataim másokkal való megosztása, a képzés mindig sok örömet okozott. Az általam fejlesztett önképzési rendszerek sok száz és ezer cégvezető életében váltak a növekedés a tudatos piacépítés mérföldköveivé.

Ugyanakkor értenie kell, hogy sem én, sem a csapatunk tagjai nem elméleti szakemberek vagyunk.

Miután visszavonultam marketing oktatói közszerepléstől egy kisebb kerülőúttal, de végül egy régi álmomnak szenteltem az időmet, mégpedig a marketing kivitelezésnek, a megvalósításnak.

Az eddig általam használt és képviselt marketing szemlélet, módszertan és eszközrendszer alkalmazása, az ügyfeleim cégeiben való megvalósítása életem egyik legélvezetesebb éveivel ajándékozott meg.

Automata Online-Marketing és Értékesítési rendszerekkel 2.5+ milliárd Ft kisbefektetői tőke összegyűjtése.

Ennek az időszaknak a talán legjelentősebb és általam a mai napig művelt feladata a STARTUP Marketing. Ez a marketing talán létező legnehezebb fajtája. A Safis Befektető Társaság marketing igazgatójaként magyar találmányokat karolunk fel és viszünk a hazai és világpiacra.

A munkám eredményei közt több találmány teljes marketingjének a nulláról történő kialakítása szerepel. A stratégiától, a brand, a vizualitás és minden üzenet megalkotásán át a teljes marketing és értékesítési rendszerének felállításáig. Mindemellett a finanszírozás szintjén az általam épített online rendszer révén több mint 1500 kisbefektető megnyerésével, több mint 2.5 milliárd forint finanszírozási tőke összegyűjtése is az eredményeim közé tartozik.

1990-2000

Reklámfilm és Direkt Marketing

 • Az alig húsz évesen, Piskóty Andrással alapított reklámfilm stúdiónk általam rendezett filmje osztatlan sikerrel közönségdíjat nyert a XXI. Magyar Reklámfilm Szemlén.
 • A létező talán legnagyobb marketing iskolát, a személyes meggyőzésen és vezetésen alapuló Direkt Marketing rendszerek kihívását egy 3500+ fős nemzetközi szervezet kiépítésével és vezetésével zártam.
1999-2009

Marketing MEGOLDÁSOK

 • A nevemhez fűződik a „Professzionális online marketing, lépésről lépésre” marketing önképzési rendszer kidolgozása és az alábbi kategóriák bevezetése a magyar piacra: Sales szövegírás  I  Automatizált értékesítés  I  Adatbázis marketing  I  Videó marketing  I Teljes Online Marketing know-how kidolgozása  I  Elképesztő hatékonysággal működő érékesítési rendszerek, kampányok és piaci bevezető kampányok létrehozása
 • 50.000+ olvasó  I  1000+ tanácsadás  I  12 év piacvezető pozíció
 • Nézze meg élőben: Marketing Megoldások 1.0  I  2.0  I  3.0  +Flash Emulator 
2009-2012

Profi(t) Képző Program

 • Csepregi Balázzsal a marketingszoftverek.hu társtulajdonosával létrehoztuk az első Magyar Marketing Mentorprogramot. Többszáz vállalkozónak „fogtuk meg a kezét” és segítettük őket megtenni a következő lépést az ideális bevételek felé. A program forradalmisága, kedveltsége és korát megelőző volta ellenére a válság éveiben nem hozta az elvárásainknak megfelelő eredményeket.
 • Nézze meg élőben: Profi(t) Képző Program   I   Marketing Megoldások 4.0
2010

Tárgyalóképes Interaktív Videó – A DOLOG

 • A korukat megelőző megoldásaink csúcsát egyértelműen „a DOLOG” jelenti. Képzeljen el egy videót ami ténylegesen eltársalog Önnel. A mesterséges intelligencia hatását keltve élethűen tárgyal, felméri a jelölt érdeklődését, problémáit, cselekvési és fizetési hajlandóságát. A rendszer több mint 30%-os hatékonysággal le is zárja az eladást, de ha nem, több mint 60 adatból álló minősítést produkálva lézerpontos automata vagy üzletkötői utánkövetést tesz lehetővé. Egy igazi értékesítési szörnyeteg. A flash rendszer kivezetése miatt a prototípus már nem nézhető meg. Sajnos…:(
2012-2016

Marketing MEGOLDÁSOK – Válságkezelés

 • A Marketing Szoftverek tulajdonosaival továbbra is együttműködve egy átfogó az Online Marketing minden jelentős területét lefedő képzési rendszert állítottunk össze, melynek értékesítési felülete egy igazán kihívó pozíciót öltött magára.
  Nézze meg élőben: Marketing Megoldások 5.0
2014-2016

Sales AutoPilot – Marketing

 • Mivel anno Kauth György az én tanácsomra, úgymond az én kérésemre kezdte el kifejleszteni az akkor még „Marketing Szoftverek – Mail Master” rendszerét, külön öröm és megtiszteltetés volt a számomra, hogy közel három évig  Sales AutoPilot marketingjének megreformálásán dolgozhattam. Ehhez az időhöz fűződik számos olyan fejlesztés, melynek a gyümölcseit a rendszer a mai napig is élvezi.
 • Nézze meg élőben: Marketing Szoftverek
2016-2018

Piaci Dominancia Program

 • A világ egyik leghatékonyabb értékesítési koncepciójának, az ÜGYFÉLGÉP szemléletnek és módszertannak hazai bevezetésére létrejött képzési, mentorálási és kivitelezési rendszer a hazai Online Marketing egyik mérföldkövévé vált. Olyan értékesítési rendszerek kiépítését tanítottuk és segítettünk megvalósítani, amelyek az indulás pillanatában kitermelik a hirdetési költséget és így szinte korlátlan növekedésre, piaci dominanciára vezethetik a vállalkozást. A képzések anyagai hozzáférhetők. „Lesse el a titkainkat!”
 • Nézze meg élőben: Piaci Dominancia Program Brutális weboldal! 🙂 
2017-2018

Cégreform Program
2 éves Cégvezetői Egyetem

 • Szász Mátyással karöltve létrehoztunk egy 2 éves cégvezetői egyetemet, melynek keretében a Rendszer Marketing elnevezésre hallgató cégfejlesztési know-how került kimerítő részletességgel tanításra. Az eredmény: Időtlen tanítások melyek lefedik a rendszerszintű cégfejlesztés és marketing teljes spektrumát. 24 kétnapos tréning, 24 munkafüzet és 24 videócsomag. A képzések anyagai hozzáférhetőek. Szóval „Lesse el a titkainkat!”
 • Nézze meg élőben: Cégreform Program
2016-2017

Cégreform Program
2 éves Cégvezetői Egyetem

 • Szász Mátyással karöltve létrehoztunk egy 2 éves cégvezetői egyetemet, melynek keretében a Rendszer Marketing elnevezésre hallgató cégfejlesztési know-how került kimerítő részletességgel tanításra. Az eredmény: Időtlen tanítások, melyek lefedik a rendszerszintű cégfejlesztés és marketing teljes spektrumát. 24 kétnapos tréning, 24 munkafüzet és 24 videócsomag. A képzések anyagai hozzáférhetőek. Szóval „Lesse el a titkainkat!”
 • Nézze meg élőben: Cégreform Program
2019-

Safis Befektető Társaság – Startup Marketing

 • A szakmai karrierem egyik legizgalmasabb és egyben legnagyobb kihívását jelentő feladata magyar találmányok felkarolása, finanszírozása és kivitele a nemzetközi piacra. A Safis Befektető Társaság marketing igazgatójaként összesen hat hazai Startup, nyolc projektjén dolgozunk a csapatunkkal. A munkánk eredményeként több mint 2.5 milliárd forint befektetői tőkét teremtettünk elő, mely egy maroknyi vállalkozás számára lehetővé teszi az „amerikai álom” hazai megvalósulását. A megvalósult projekteket a „Kedvenc munkáim” közt megtalálja.
 • Nézze meg élőben: Startup GYÁR

Esettanulmányok

A jéghegy víz alatti része

Megfelelő érdeklődés esetén szívesen elkészítem a fenti projektek esettanulmányait, ahol megnézzük mindazt ami a felszín alatt van. Igazi Hardcore marketing és értékesítési stratégiák és módszerek bemutatását tervezem. A részletes folyamatábrákon és leírásokon túl egy-egy rövid magyarázó videót is készülök forgatni. Alámerülünk és közösen megcsodáljuk a jéghegy víz alatti részét.

Érdekes lehet ez Önnek? Egy-egy esettanulmányt 4.900 Ft-ért készülök hozzáférhetővé tenni, egy ötös csomagot pedig 19.900 Ft-ért. Ha most DÍJMENTESEN előregisztrál az ötös csomagra, kész vagyok 14.900 Ft-ért a rendelkezésére bocsátani. Amint összegyűlt megfelelő számú előregisztráció, értesítem Önt és elkészítem az esettanulmány sorozatot.

Kattintson és regisztráljon elő a TITKOK megismerésére!

Bízza meg Schlingloff Sándort!

Mennyibe fog kerülni és miért éri meg?

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor jelentkezzen bátran és kezdjük egy kötetlen és kötelezettség mentes telefonos beszélgetéssel.

Projektek

A kedvenc
munkáim

Befektető gyűjtés

Safis – Vagyonteremtés Befektetéssel

 • A befektetői tőkegyűjtés rendszere intenzív videó-hirdetést, jelöltgyűjtést, a jelöltek előtájékoztatását, üzletkötői telefonhívást és automatizált utókövetést tartalmazott. Ezeket egészítették ki élő és online megszervezésre kerülő „Befektetési Forumok”, melyek videófelvételei képezték az online kommunikáció gerincét. A rendszer hatékonyságáról sokat elmond, hogy a jelöltek jelentős része, bármiféle személyes kapcsolat nélkül fektetett be, nem ritkán milliós nagyságrendben.
 • 3 év alatt   I   1500+ befektető   I   2.5+ Milliárd Ft befektetői tőke
 • Nézze meg élőben: Befektetési Sales Page  I  Befektetési FÓRUM 4.0 Sales Page
Faipari TECHNOLÓGIA

BLOKKWOOD – Elpusztíthatatlanná teszi a fát

 • A BLOKKWOOD egyike azoknak a startupoknak, melyek tőkegyűjtése és piacravitele a csapatunk feladatát képezi. A tőkegyűjtés sikeresen lezárult. A piaci bevezetés folyamatban van. Jelenleg tesztkampányokkal adatgyűjtés folyik.  Mivel egy technológia értékesítése a feladat az értéklánc minden résztvevőjét megszólítjuk, mind a fogyasztók mind a szakma oldalán.
 • Nézze meg élőben: BLOKKWOOD Tőkegyűjtés  I   BLOKKWOOD Szakmai Weboldal
Faipari TECHNOLÓGIA

BLOKKWOOD – Elpusztíthatatlanná teszi a fát

 • A BLOKKWOOD egyike azoknak a startupoknak melyek tőkegyűjtése és piacravitele a csapatunk feladatát képzi. A tőkegyűjtés sikeresen lezárult. A piaci bevezetés folyamatban van. Jelenleg tesztkampányokkal adatgyűjtés folyik.  Mivel egy technológia értékesítése a feladat az értéklác minden résztvevőjét megszólítjuk mind a fogysztók mind a szakma oldalán.
 • Nézze meg élőben: BLOKKWOOD Tőkegyűjtés  I   BLOKKWOOD Szakmai Weboldal
Szoftver Fejlesztés

Safisoft – Turisztika, Értékesítés automatizálás és Cégüzletrész kereskedés

 • A Safisoft egy szoftverfejlesztő startup, melynek tőkegyűjtését sikeresen lezártuk. A szoftverek lefejlesztése és marketingje még folyamatban van. A startup különlegessége hogy a befektetők a tulajdonrészeiket nem egy-egy szoftverben, hanem a teljes szoftverportfólióban szerezték meg. A jelen és a jövő szoftvereiben egyaránt.
 • Nézze meg élőben: Safisoft Tőkegyűjtés
Bútoripari Fejlesztés

EFC – Állítható puhaságú ülő és fekvőfelületek

 • Ennek a startupnak a vevői bútorgyárak, aki a technológiát alkalmazva forradalmi komfortélményt kínálhatnak a vevőiknek. A marketing feladata jelen pillanatban egyfelől előkészíteni, megerősíteni és utókövetni a bútorgyártókkal való tárgyalásokat, ugynakkor felkészíteni mid a szakmát mind a végfogysztókat a kényelmi FORRADALOM érkezésére. A tőkegyűjtés sikeresen lezárult. A gyártói kommunikácio elkészült. A piac megszólítása tesztkampányok formájában folyamatban van.
 • Nézze meg élőben: EFC Tőkegyűjtés , Brosúra    I  Gyártói weboldal   I   Közönség TESZT   I   Gyártói brosúra
Bútoripari Fejlesztés

EFC – Állítható puhaságú ülő és fekvőfelületek

 • Ennek a startupnak a vevői bútorgyárak, akik a technológiát alkalmazva forradalmi komfortélményt kínálhatnak a vevőiknek. A marketing feladata jelen pillanatban egyfelől előkészíteni, megerősíteni és utókövetni a bútorgyártókkal való tárgyalásokat, ugyanakkor felkészíteni mid a szakmát mind a végfogyasztókat a kényelmi FORRADALOM érkezésére. A tőkegyűjtés sikeresen lezárult. A gyártói kommunikáció elkészült. A piac megszólítása tesztkampányok formájában folyamatban van.
 • Nézze meg élőben: EFC Tőkegyűjtés , Brosúra    I  Gyártói weboldal   I   Közönség TESZT   I   Gyártói brosúra
TV2 Szakértője - Startup Börze

A TV2 magazinműsorának szakértője

 • A műsor egyik állandó szakértőjeként öt műsort forgattunk. A szakértőként való részvételen túl feladatom volt a műsor, a befektetőtársaságunk céljai mentén történő hasznosítása.
 • Nézze meg élőben: Startup BÖRZE weboldal

Kozmetikai Brand és Sales

„A bőröd tudja” – Természetes bőrápoló

 • A marketing feladatát képezte a teljes brand kialakítása, az elnevezésektől a grafikán és termékcsomagoláson át a különféle új és visszatérő vevő szerző rendszerek kidolgozásáig és megvalósításáig. A konkrét termékgyártást leszámítva gyakorlatilag MINDEN az én feladatom volt. Különösen eredményesnek bizonyult a bevezető termékkel történő piacépítés és a folyamatos, visszatérő vásárlást támogató rendszer. A projekt az első igen sikeres tesztkörök lefuttatása után személyes okokból parkolópályára került.
 • Nézze meg élőben: „A bőröd tudja” honlap I Természetes Szépség Klub
Kozmetikai brand és Sales

„A bőröd tudja” – Természetes bőrápoló

 • A marketing feladatát képezte a teljes brand kialakítása, az elnevezésektől a grafikán és termékcsomagoláson át a különféle új és visszatérő vevő szerző rendszerek kidolgozásáig és megvalósításáig.  A konkrét termékgyártást leszámítva gyakorlatilag MINDEN az én feladatom volt. Különösen eredményesnek bizonyult a bevezető termékkel történő piacépítés és a folyamatos, visszatérő vásárlást támogató rendszer. A projekt az első igen sikeres tesztkörök lefuttatása után személyes okokból parkolópályára került.
 • Nézze meg élőben: „A bőröd tudja” honlap   I   Természetes Szépség Klub
Pizzafranchise

Happy Hot Pizza – Pizzafranchise

 • A Happy Hot Pizza-val való együttműködés keretében, többek között erőteljes koncepciókat vezettünk be az újravásárlás növelésére, illetve a tulajdonos új üzleti ötleteit teszteltük. Az egyik legérdekesebb munkánk egy vicceket mesélő képregény sorozat volt, mely igen nagy sikert aratott a közösségi médiákon.
 • Nézze meg élőben: Happy Hot Pizza
Víztisztítás

Kristálytiszta víz – Személyi és Irodai víztisztítók

 • Még évekkel ezelőtt a vállalkozás indításakor szövegírással és egy értékesítési koncepció átadásával segítettem. Az eredmény egy többezer főt kiszolgáló, a szervízeléssel állandó rendszerszintű bevételt generáló vállalkozás. Az itt látható felület egy néhány évvel ezelőtt elvégzett ráncfelvarrás eredménye.
 • Nézze meg élőben:  Főoldal   I  Három elemi és végzetes tévedés a víz élettani szerepéről
Víztisztítás

Kristáytiszta víz – Személyi és Irodai víztisztítók

 • Még évekkel ezelőtt a vállalkozás indításakor szövegírással és egy értékesítési koncepció átadásával segítettem. Az eredmény egy többezer főt kiszolgáló, a szervízeléssel állandó rendszerszintű bevételt generáló vállalkozás. Az itt látható felület néhány egy néhány évvel ezelőtt elvégzett ráncfelvarrás eredménye.
 • Nézze meg élőben:  Főoldal   I  Három elemi és végzetes tévedés a víz élettani szerepéről
KENŐANYAG

A SUZUKI cégcsoport európai terjeszkedése

 • A projekt keretében a megbízó kis költségen tesztelni kívánta a piac reakcióját a termékre. Első körben az üzletkötői értékesítést támogatandó egy brosúra, egy egyszerű érkezési weboldal és egy VIDEÓ készült, amely demonstrálja a kenőanyag hatékonyságát. A munkánk eredményeként a cég úgy döntött, hogy 2023-ban teljes erővel megjelenik a piacon.
 • Nézze meg élőbenWeboldal + Videó

Esettanulmányok

A jéghegy víz alatti része

Megfelelő érdeklődés esetén szívesen elkészítem a fenti projektek esettanulmányait, ahol megnézzük mindazt ami a felszín alatt van. Igazi Hardcore marketing és értékesítési stratégiák és módszerek bemutatását tervezem. A részletes folyamatábrákon és leírásokon túl egy-egy rövid magyarázó videót is készülök forgatni. Alámerülünk és közösen megcsodáljuk a jéghegy víz alatti részét.

Érdekes lehet ez Önnek? Egy-egy esettanulmányt 4.900 Ft-ért készülök hozzáférhetővé tenni, egy ötös csomagot pedig 19.900 Ft-ért. Ha most DÍJMENTESEN előregisztrál az ötös csomagra, kész vagyok 14.900 Ft-ért a rendelkezésére bocsátani. Amint összegyűlt megfelelő számú előregisztráció, értesítem Önt és elkészítem az esettanulmány sorozatot.

Kattintson és regisztráljon elő a TITKOK megismerésére!

Bízza meg Schlingloff Sándort!

Mennyibe fog kerülni és miért éri meg?

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor jelentkezzen bátran és kezdjük egy kötetlen és kötelezettség mentes telefonos beszélgetéssel.

Szolgálat

Egyéb hasznos
dolgok

Siker Spirituálisan

Sikerszimbólum – Előadássorozat

 • A Szász Mátyás által kifejlesztett „sikerszimbólum” köré egy igazán figyelemreméltó előadássorozatot építettünk. Az emberi eredményesség, a siker mélyebb összefüggéseit vizsgálva egy igazán gyakorlatias útmutatás született.
 • Nézze meg élőben: Sikerszimbólum
Gondolkodásmód fejlesztés

A gondolkodás FORRADALMA

 • Ez a projekt nem a marketing értéke miatt szerepel a listámban, hanem a tartalma miatt. Ez a még 2012-ben létrehozott, azóta sem fejlesztett weboldal több ezer ember életét változtatta meg. Az előadássorozatnak két része van: A Gondolkodás és a Világkép forradalma.
 • Nézze meg élőben:  A gondolkodás FORRADALMA – weboldal   I   Részlet 1   I   Részlet 2   I   Részlet 3   I   Részlet 4    I   Részlet 5
Konferenciák

„Vissza a Valósághoz” – Konferenciák

 • Ennek a projektnek a marketingjében még csak részt sem vettem. 🙂 Ugyanakkor az egyik fő előadója voltam. Hiszem hogy minden egyes előadás sorsfordító lehet, szó szerint, életünk egyik mérföldköve.
 • Nézze meg élőben: Weboldal   I   Konferencia 1   I  Konferencia 2 
Reform

Előkészületben – Kegyelemszövetség

 • Hívő keresztény emberként fontosnak tartom a folyamatos REFORMOT. Leporolni a vallás által felkínált, öntudatlanul is elfogadott kliséket és egy SZABAD, ÖRÖMTELI életet élni. A „Kegyelemszövetség” kezdeményezése reformon átesett vagy reformra vágyó egyének és közösségeknek kíván segíteni tanítással és segítő jobb nyújtásával.
 • Még nem nézhető meg élőben: Hamarosan… 🙂

Esettanulmányok

A jéghegy víz alatti része

Megfelelő érdeklődés esetén szívesen elkészítem a fenti projektek esettanulmányait, ahol megnézzük mindazt ami a felszín alatt van. Igazi Hardcore marketing és értékesítési stratégiák és módszerek bemutatását tervezem. A részletes folyamatábrákon és leírásokon túl egy-egy rövid magyarázó videót is készülök forgatni. Alámerülünk és közösen megcsodáljuk a jéghegy víz alatti részét.

Érdekes lehet ez Önnek? Egy-egy esettanulmányt 4.900 Ft-ért készülök hozzáférhetővé tenni, egy ötös csomagot pedig 19.900 Ft-ért. Ha most DÍJMENTESEN előregisztrál az ötös csomagra, kész vagyok 14.900 Ft-ért a rendelkezésére bocsátani. Amint összegyűlt megfelelő számú előregisztráció, értesítem Önt és elkészítem az esettanulmány sorozatot.

Kattintson és regisztráljon elő a TITKOK megismerésére!

Bízza meg Schlingloff Sándort!

Mennyibe fog kerülni és miért éri meg?

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor jelentkezzen bátran és kezdjük egy kötetlen és kötelezettség mentes telefonos beszélgetéssel.

Kreativitás

Kísérleti
Projektek

Zombi Kávézó

Extrém megközelítés egy kommersz termék izgalmassá tételére

 • Egy termék értékesítő weboldal, amely átpozícionál egy direkt értékesítéssel piacra vitt, egészséges, de nem feltétlenül olcsó kávékeveréket. A háttérben egy teljes ajánlati rendszer is született.
 • Elsőnek a videót kell megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=l-YKE8L7YKc
 • Nézze meg élőben a kísérleti weboldalt: GombaSiker
Utazási szolgáltatás (MLM)

FireFiles

 • Ebben a munkában a vizuális hangulatteremtés volt a fő fókusz.
  Pozíció: Nem csupán utazunk …új életstílust teremtünk!
  OLCSÓBBAN – TÖBBSZÖR – BÁRHOVA
 • Nézze meg élőben (csak asztali nézet):  Központi honlap  I  A koncepcióUtazás barátokkal: Fontos hogy HOVA, de fontosabb KIVEL  Az ajánlatFelejthetetlen élmények: Teljes utazásszervezés EGY HELYRŐL!  MLM Lehetőség – Segítünk egy új életstílust finanszírozni. Profitáljon az utazási ipar világméretű üzletéből!
Utazási szolgáltatás (MLM)

FireFiles

 • Ebben a munkában a vizuális hangulatteremtés volt a fő fókusz.
  Pozíció: Nem csupán utazunk …új életstílust teremtünk!
  OLCSÓBBAN – TÖBBSZÖR – BÁRHOVA
 • Nézze meg élőben (csak asztali nézet):  Központi honlap  I  A koncepcióUtazás barátokkal: Fontos hogy HOVA, de fontosabb KIVEL  Az ajánlatFelejthetetlen élmények: Teljes utazásszervezés EGY HELYRŐL!  MLM Lehetőség – Segítünk egy új életstílust finanszírozni. Profitáljon az utazási ipar világméretű üzletéből!
Online üzleti lehetőség

Superior Network

 • Egy látványos megoldás az Önműködő vállalkozás koncepciójának kiteljesítésére az Online Marketing és az MLM ötvözésével. A kísérleti jelleg elsősorban a koncepció vizuális kommunikációjában rejlik.
 • Pozíció: Esély minden embernek. Egy esély neked!
 • Nézze meg élőben: Weboldal  

Esettanulmányok

A jéghegy víz alatti része

Megfelelő érdeklődés esetén szívesen elkészítem a fenti projektek esettanulmányait, ahol megnézzük mindazt ami a felszín alatt van. Igazi Hardcore marketing és értékesítési stratégiák és módszerek bemutatását tervezem. A részletes folyamatábrákon és leírásokon túl egy-egy rövid magyarázó videót is készülök forgatni. Alámerülünk és közösen megcsodáljuk a jéghegy víz alatti részét.

Érdekes lehet ez Önnek? Egy-egy esettanulmányt 4.900 Ft-ért készülök hozzáférhetővé tenni, egy ötös csomagot pedig 19.900 Ft-ért. Ha most DÍJMENTESEN előregisztrál az ötös csomagra, kész vagyok 14.900 Ft-ért a rendelkezésére bocsátani. Amint összegyűlt megfelelő számú előregisztráció, értesítem Önt és elkészítem az esettanulmány sorozatot.

Kattintson és regisztráljon elő a TITKOK megismerésére!

Bízza meg Schlingloff Sándort!

Mennyibe fog kerülni és miért éri meg?

Amennyiben szeretné, hogy egy olyan ember gondolkozzon és dolgozzon a vállalkozásán, aki mindent tud, látott és csinált már, amit a kisvállalati online marketing szintjén csak érdemes, mégpedig olyan eredményességgel, ami sokaknak a legvadabb elképzeléseit is meghaladja, akkor jelentkezzen bátran és kezdjük egy kötetlen és kötelezettség mentes telefonos beszélgetéssel.

A Marketing Megoldások 1999 óta segít kis- és középvállalkozásokat tanácsadással, világszínvonalú marketing szemlélet és módszertan, tanításával és kivitelezésével.

Kapcsolat

info@marketingmegoldasok.hu
+36 20 915 2977

Startup Marketing Bt.
2030 Érd Ciklámen u. 2/B
ASz: 26751940113

ASZF