Önképzés

A világ talán leghatékonyabb értékesítési, marketing és cégfejlesztési koncepciói.

31 éve fejlesztek, tesztelek és alkalmazok marketing és értékesítési rendszereket. A legnagyobb eredményeket hozó tapasztalataim másokkal való megosztása hamar szenvedélyemmé vált. Az általam fejlesztett önképzési rendszerek sok száz és ezer cégvezető életében váltak a növekedés a tudatos piacépítés mérföldköveivé. 

Marketing és ÉrtékesítésRendszerszintű Cégfejlesztés

Szükséges

20+ előadás DÍJMENTESEN!

Többet adunk ízelítőkén mint másoknak a teljes terméke.
Maradjon kapcsolatban, mert ez még csak a kezedet.

20 előadás DÍJMENTESEN!

Többet adunk ízelítőkén mint másoknak a teljes terméke.
Maradjon kapcsolatban, mert ez még csak a kezedet.

A webshop termékoldalainak az alján megtalálja az adott előadássorozat teljes nyitóelőadását. – Felíratkozás nélkül. Vágatlanul. Az egészet.  

Mivel kedves barátommal Szász Mátyással az eddigi életművünk sokszáz óra és többezer oldal PRÉMIUM információt hordoz csak egyszerűen megtehetjük amit mások nem.

Azoknak pedig akiket TÉNYLEG érdekel még többet adunk.

Ha szeretne többet, adja meg az e-mail címét és tegyen minket próbára!

Az a cégvezető, aki 10-szer annyit keres mint Ön, MÁST csinál mint Ön.

Egész pontosan AZT csinálja, ami az áttöréshez tényleg szükséges és NEM valami mást!

Ezek NEM nehéz dolgok, nem bonyolultak, sőt legtöbbször nagyon egyszerűek – nekünk rafinált magyaroknak talán túl egyszerűek is. A kulcs azt csinálni, ami az EREDMÉNYEKHEZ KELL és nem akármi MÁST.

Ezt hívják profizmusnak. Fegyelmezni magunkat és a számtalan kreatív lehetőségre nemet mondva megtenni a sikerhez szükséges és elégséges dolgokat.

Erről szól az ÖNKÉPZÉSI Rendszerünk.

A marketing képzés, tanácsadás és támogatás világában, egészen a visszavonulásomig piacvezető voltam.

Ugyanakkor értenie kell, hogy sem én, sem a csapatunk tagjai nem elméleti szakemberek vagyunk.

A munkám eredményei közt több találmány teljes marketingjének a nulláról történő kialakítása szerepel.  Mindemellett a finanszírozás szintjén az általam épített online rendszer révén több mint 1500 kisbefektető megnyerésével, több mint 2.5 milliárd forint finanszírozási tőke összegyűjtése is az eredményeim közé tartozik.

Miért mondtam el mindezeket? Mert szeretnék átadni Önnek két nagyon fontos gondolatot.

1) Az önképzés elengedhetetlen.

Ön nem lesz képes végig menedzselni a cége fejlődését, ha nem képes kitartani olyan marketing és értékesítési koncepciók mellett, melyek ennek a fejlődésnek a motorjai.

Nagyon nehéz valódi meggyőződések nélkül kitartani olyan koncepciók mellett, amelyek nem csak sok pénzbe, de sok energiába és időbe is telnek.

Él az az elképzelés, hogy a marketingnek azonnal nyereségesen kell működnie, vagy különben nincs is értelme. Bár én magam többnyire olyan rendszereket építek, melyek azonnal hoznak eredményeket, semmi sem áll távolabb az igazságtól mint ez az elképzelés. Egy piaci pozíció megszerzése egy megfelelő stratégia mellett való több éves kitartás eredményeként építhető csak ki.

Önnek ahhoz, hogy végig tudja csinálni, mélyen értenie kell, mi és hogyan fog működni nem csak rövid és középtávon, de hosszú távon is.

2) Az önképzés önmagában nem elég.

Az önképzés szükséges, de nem elégséges feltétele a fejlődésnek, hisz mindazt amit tanult meg is kell valósítani. Önnek gondoskodnia kell a megvalósításhoz szükséges erőforrásokról, mind emberi, mind szellemi, mind anyagi szinten. Önnek folyamatosan rendelkeznie kell azzal a csapattal, aki a kívánt fejlődést előidéző rendszereket felépíti, folyamatosan optimalizálja és működteti Önnek.

Minden képzési anyagunk ennek a legteljesebb tudatában készült.

Növekedés

A céges növekedést leginkább két tényező befolyásolja.

1. Az ügyfélszám és az ügyfelek élettartam értékének megfelelő növekedése.

Mellébeszélés nélkül a kezébe adjuk (sőt, ha szükséges, meg is valósítjuk az Ön cégében) a folyamatos és gondtalan ügyfélözön rendszerét. A kezébe adjuk a megvalósuláshoz szükséges és elégséges tényezőket és semmi mást.

Nem csupán meg tudjuk mutatni Önnek a Piaci Dominanciához vezető utat, nem csupán meg tudjuk tanítani Önnek hogyan tudja létrehozni a megfelelő rendszereket, de segíthetünk lépésről lépésre meg is valósítani, tökélyre vinni, többszörös hatékonysággal működtetni.  (…vagy egyes esetekben, ha szükséges akár teljes egészében, az első lépéstől az utolsóig fel is építeni Önnek. Itt nézhet utána. )

A cél, létrehozni és rendszerbe állítani Önnek egy kompromisszum mentes Marketing és Értékesítési gépezetet, amely automatizáltan a nap 24 órájában működteti Önnek a világ talán legeredményesebb értékesítési koncepcióit!

Az alábbiakban, megtalálja a professzionális online értékesítés és marketing általam ismert legtömörebb, de a tömörségében mégis hiánytalan rendszerét!

2. A rendszerszintű céges folyamatok kialakítása, melyek nélkül egyetlen vállalkozás sem képes lekövetni a drasztikusan megnövekvő ügyfélszámmal járó terhelést.

  Bár a cégépítés valójában egyszerű feladat, a hazai vállalkozói világ számára három tényező miatt nagyon is bonyolulttá válik:

  • Hiányzik az átfogó tudás, mind a „Hogyan nézzen ki az automata cégem?”, mind a „Hogyan álljak neki, és hogyan valósítsam meg?” szinten. Sokszor csak akkor derül ki, hogy NEM TUDJA PONTOSAN mit is kell csinálni, amikor konkrétan nekiáll az átszervezésnek.
  • Nehéz megtartani a fókuszt. Mivel a professzionális rendszerszintű cégépítés nem része a vállalkozói kultúránknak, nehéz viszonylag hosszabb időn keresztül kitartani a sürgős (és néha fontos) dolgokkal való bajlódás helyett, a rendkívül fontos, de látszólag NEM SÜRGŐS rendszerépítés mellett.
   A legtöbben azért nem építenek céget, mert elveszítik a fókuszt. Meg tudnák csinálni, de a végén csak egyszerűen NEM CSINÁLJÁK!
  • A vállalkozás működtetése látszólag nem hagy szabad kapacitást a fejlesztésre. A legtöbb vállalkozó, és így lehet hogy Ön is, úgy kezdett céget építeni, hogy a saját munkájával helyettesítette a rendszerek, a CÉG hiányát. Ennek egyenes következménye, hogy a napi rutin felemészti minden idejét és energiáját! Az esetleges, az ösztönszintű vállalkozásnak mindig ez a következménye.

  Az alábbiakban lépésről lépésre mutató kivezetőt talál mindhárom kihívásra.

  Kötelező

  Az alábbi három képzési anyag tartalmaz MINDEN tudást, ami ahhoz kell, hogy egy sorsfordító fejlesztés kezdeményezője lehessen, mind a marketing mind a cégfejlesztés szintjén.

  Ezen a ponton be kell mutatnom kedves barátomat Szász Mátyást. Az elmúlt évek legjelentősebb oktatásait, képzési rendszereit és így az alábbi három GIGA anyagot is közösen készítettük.

  Mátyás egyértelműen az egyik legképzettebb és leggyakorlatiasabb cégfejlesztési szakember akit csak ismerek.

  Átakattintást követően vezerakademia.hu webshopjában tud az anyagoknak utánanézni illetve rendelni.

  1

  MARKETING – Önképzés

  Piaci Dominancia Program 1.0-2.0

  A piac dominálásának elvei, módszertana és eszközrendszere

  A folyamatos üzleti növekedés és a konkurencia kiiktatásának szisztematikus, korát megelőző módszere.

  Az elkövetkező percek végérvényesen megváltoztathatják a cége piaci lehetőségeit!

  Mindaz amit ebben az anyagban talál egyetlen céllal bír: Létrehozni és rendszerbe állítani Önnek egy kompromisszum mentes Marketing és Értékesítési gépezetet, egy csúcstechnológiás ügyfélgyártó gépet, amely automatizáltan a nap 24 órájában működteti Önnek a világ talán legeredményesebb értékesítési koncepcióit!

  Minden folyamatábra, minden definíció, minden csekklista, minden sor amit elolvas, minden videó amit megnéz, egyetlen okból létezik, hogy létrehozza Önnek ezt az ügyfélgyártó gépet, ahogyan mi elneveztük, az ÜGYFÉLGÉPET. Azt a gépet, amely a világ talán leghatékonyabb értékesítési és marketing koncepcióit hordozva megtöbbszörözheti a bevételeit és piacvezetővé teheti a cégét.

  Most pedig arra kérem, olvassa el az előző bekezdést újra!

  Hogy miért?

  Mert EZ minden mondanivalónk!

  Az Egymillió Dolláro$ Előadás

  Azonnal, DIJMENTESEN nézhető 90 perc, amely nem csak megmutatja, de mélyen érthetővé teszi a „csodát”!

  Hogyan lesz képes az ötszörösét eladni annak amit ma értékesíteni képes a cége?

  Ez már egy olyan ugrás, amit nem lehet erőből megcsinálni. 20-30% eredménynövekedéshez még elég lehet ugyanazt többet vagy gyorsabban csinálni. Az 5x-ös eredményekhez MÁST kell csinálni mint eddig!

  Ez az AZONNAL megnézhető előadás erről a nagyságrendi növekedésről szól. (Videó a termékoldal alján.)

  Mit tartalmaz?

  1) Felülnézet – Áttekintés egyetlen oldalon.
  2) Teljes magyarázat – Tömör, de mégis részletes és rendkívül gyakorlatias tanítás a marketing lényegéről és talán leghatékonyabb formájáról.
  3) Sablonok – Ha maga akarná csinálni, csak „ki kell töltenie a pontozott vonalakat”.
  4) Piaci Dominancia Tréning – VIDEÓ felvételek és Munkafüzet.
  Ez a legintenzívebb és egyben legmélyebb képzés, amit ezen a szinten csak kaphat.

  Az első lépést mi finanszírozzuk. Mély megértéshez juthat, akár most azonnal.

  2

  MARKETING és Cégfejlesztés – Önképzés

  Cégreform Program

  A rendszerszintű cégépítés, marketing és értékesítés teljes és időtlen definíciója. Videók és mp3 hanganyag, diák és munkafüzetek formájában. (24x 2 nap – Tanítás és Workshop)

  A CÉGREFORM PROGRAM egy átfogó, minden részletre kiterjedő, mégis egyszerű és tömör cégfejlesztési program, mely 100%-ban megvalósítás orientált. Ami ebben a programban elhangzott azt ma sem tanítanánk másképp.

  A program célja az Ön automatizált CÉGÉNEK létrehozása. Egy olyan cégé, amelyek többszörös bevételekre képes, mégis töredék energiával működtethető.

  A sikernek nem egy titka van, hanem ezer

  Ha Önnek van egy vállalkozása, nem attól lesz sikeres, ha egyvalamit kimagaslóan jól csinál. Hanem attól, ha minden-fontos-dolgot legalább elég jól csinál. A probléma NEM azzal van, amit eddig csinált. Hanem azzal, amit eddig még nem csinált.

  A cégek 99%-ánál hiányoznak az alapok. Önnek ezer könnyen és gyorsan megvalósítható lehetősége van kétszer, háromszor, vagy akár tízszer több pénzt keresni a jelenlegi vállalkozásával,
  ha a kötelező elemeket rendbe rakja a cégében.

  A profi cégépítés – Rendszerépítés. Automatizálás. Marketing-központúság.

  Egy cég rendszerekből áll. Minden rendszernek a marketinget és az értékesítést kell támogatnia. A cégvezető dolga ezen rendszerek szüntelen fejlesztése, tuningolása.

  Amint kész az egyik rendszer, és működik a cégében, máris építheti rá a következőt. A hatás pedig exponenciális: hamarosan több ideje fog felszabadulni, amit újabb fejlesztésekre fordíthat – melyek pénzt hoznak, így lesz pénze, ideje, és emberi erőforrása egy nagyot ugrani.

  Rendszermarketing DNS

  Ez egy vállalkozás teljes definíciója és pontos felépítési útmutatója, a rendszerszintű cégépítés know-howja.

  Mindent összegyűjtöttünk. Mindent egyetlen, átfogó rendszerbe foglaltunk. És most a teljes rendszert becsomagolva, ezüst tálcán átadjuk Önnek.

  3

  MARKETING és Cégfejlesztés – Önképzés

  RendszerMarketing Enciklopédia

  A professzionális cégépítés teljeskörű módszertana írásban.

  Egyedülálló know-how kisvállalkozások részére, mintegy 2.000 oldalon dokumentálva

  A RendszerMarketing Enciklopédia nem olvasmány, hanem cégfejlesztési eszköz – Ez a több mint 20 kötet elsősorban nem arra való, hogy valaki nekiüljön és elolvassa mind a kétezer oldalt – mert úgysem fog az információ megmaradni, és a cél nem a tudásunk öncélú növelése. A cél az eredményesebb cég, épp ezért az Enciklopédia sorozatot úgy kell használni, hogy amikor épp fejleszt valamin a cégében, akkor csak az adott részt leveszi a polcról, fellapozza az oda vonatkozó 30-40 oldalt és megvalósítja a leírtakat!

  4

  Kollekciók 

  Tematikusan összeválogatott Cégreform Program és Enciklopédia anyagok.

  A célirányos fejlesztés támogató rendszere. Egy cég működésének főbb területeit (divízióit) teljes egészében lefedő gyűjtemények.

  Az alábbi területekről átfogó gyűjteményeket talál:  

  Cégfejlesztés   I   Értékesítés   I   Személyes és vezetői hatékonyság   I   Pénzügy   I   Stratégia és Kutatás-Fejlesztés-Innováció (KFI)   I   HR és Személyzet

  Tudás

  További NAGYAON hasznos anyagok!

  Extrém Listaépítés Konferencia – A piacépítés teljes definíciója

  Inspiráló Konferencia Videófelvétele a Feliratkozószerzés és Piacépítés Titkairól

  Egynapos szeminárium videón mikro-, kis-, és közepes vállalkozások tulajdonosainak, marketingeseinek, webfejlesztőinek az adatbázis építés és adatbázismarketing létező legprofibb és leginnovatívabb trükkjeiről – a lehető legnagyobb PIAC birtoklása érdekében!

  9 előadás a hazai piac legelismertebb Online Marketing Szakértőitől

  Extrém Konverzió Konferencia – A hatékonyság növelés teljes definíciója

  9 profi előadó, 16 tartalmas és pörgős előadás

  Garantáltan nem fog unatkozni és felesleges, “helykitöltő” infókat hallani! Az Extrém Konverzió Konferencián az előadások 20-30 percesek voltak, ami azt jelenti, hogy egyetlen felesleges mondat sem hangzott el egész nap, végig pörgősek voltak az egyes blokkok – Ön a videókon csak a lényeget, a legjobb tippeket és trükköket kapja, elsőkézből.

  A hatékony értékesítési weboldalak

  Teljes definíció 26 rövid videóban

  Lépésről lépésre végigvisszük, hogy min múlik egy weboldal hatékonysága. Szász Mátyás és Schlingloff Sándor „egymás szavába vágva” magyarázzák a weboldalakkal történő hatásgyakorlás szemléletét és módszereit.

  100 weboldalkészítőből 99 még csak nem is hallott ezekről. 

  KVANTUMUGRÁS TRÉNING 1.0-2.0

  Két önálló, egynapos cégfejlesztési „gyorstalpaló”, amely bevezeti Önt a RendszerMarketing világába

  Egyetlen nap alatt az ösztönszerű vállalkozástól a vérprofi cégépítésig. Összegyűjtöttük Önnek a Rendszermarketing legegyszerűbb technikáit, amit egy csokorban át is adunk Önnek.

  Négy előadó, kézikönyv és kipróbált, a magyar üzleti valóságban bizonyítottan működő módszereket és technikák.

  Izgalmas

  31

  …év tapasztalat

  1991 óta professzionális marketing világában

  A Marketing Megoldások 1999 óta segít kis- és középvállalkozásokat tanácsadással, világszínvonalú marketing szemlélet és módszertan, tanításával és kivitelezésével.

  Kapcsolat

  info@marketingmegoldasok.hu
  +36 20 915 2977

  Startup Marketing Bt.
  2030 Érd Ciklámen u. 2/B
  ASz: 26751940113

  ASZF