"RendszerMarketing AKADÉMIA"

Tanuljon a piac legjobbjaitól akár ösztöndíjjal, miközben cégek versengenek Önért
MunkaadóknakMunkavállalóknak

Hatékony

Továbbképzést és azonnali munkalehetőséget kínálunk marketingeseknek, továbbá lehetőséget teremtünk cégeknek,
hogy magasan képzett munkaerőt toborozzanak a marketing csapatukba vagy átképeztessék a meglévő munkatársaikat.

A nagy képet átlátó, vágányt állítani képes, következetesen végigvitt stratégiák és az azokat megvalósító marketing és értékesítési rendszerek felépítése nélkül a nagyságrendi előrelépés erősen kétes.

A „Marketing Egyetem” azért jött létre mert minden érintettnek jelentős veszteséget okozó űr tátong a hazai marketing piacon. A marketing elsősorban a vállalkozások, de a szakemberek és maga a piac is veszítenek.

 

A) A marketing munkatársak nem képesek átütő eredményt hozni a megbízóiknak.

Rengeteg pályakezdő illetve kisebb nagyobb gyakorlati tapasztalattal bíró marketinges éli át, hogy megreked a közösségi médiák és hirdetések menedzselésének szintjén. Bár amit csinálnak hasznos, a marketing alapjainál leragadva nem képesek átütő eredményeket hozni a cégeknek.

Akár alkalmazásban akár szabadúszóként dolgoznak, mind ők maguk mind a megbízóik illetve ügyfeleik elégedetlenek. A szakemberek a fizetésükkel, a vállalkozók a bevétellel és végül a realizált nyereséggel.

B) Vállalkozások többsége erőforráshiánnyal küzd a marketing és értékesítés területén.

A mikro- és kisvállakozások, de nem ritkán a középvállalkozások  esetében is hiányzik az alábbi tényezők valamelyike, nem ritkán mindegyike. 

A legtöbb vállalkozásból részben vagy egészben hiányzik:

I. Hiányzik a megfelelő tudás – Világszínvonalú, rendkívüli hatékonysággal működő marketing és értékesítési rendszerek felépítésére alkalmas szemlélet (az ember döntéshozatali folyamatában gyökerező alapelvek), módszertan (a célcsoport szokásainak és a technológiai lehetőségek fényében alkalmazható módszerek), eszközrendszer (megfizethető, mégis elképesztő eredményességgel alkalmazható szoftverek melyek gyorsítják, hatékonyabbá teszik és automatizálják az értékesítést) ismerete.

II. Hiányzik a megfelelő, de megfizethető munkaerő – Olyan, jól képzett és gyakorlati készséggel rendelkező munkatársak, akik nem csak birtokában vannak a megfelelő tudásnak, de képesek azt hatékonyan meg is valósítani. Nem feltétlenül van szükség már-már megfizethetetlen marketingzsenikre, de olyan emberekre biztosan, akik értik és meg tudják valósítani amit a marketingzseni javasol.

III. Hiányzik a Stratégiai és Kreatív támogatás – Nagyon kicsi  azoknak a szakembereknek a száma, akik a nagy képet realistán szemlélve (az ön cégét, a rendelkezésre álló emberi és anyagi erőforrásokat, a versenytársakat és természetesen a felvevő piacot) képesek egy megfelelő, ha szükséges már-már zseniális stratégiát meghatározni, melyet követve ideális ráfordítások mellett átütő eredményt érheti el.

Tanulni

Ösztöndíjjal és azonnali álláslehetőséggel az online marketing élvonalába.

Semmit vissza nem tartva bevezetjük a hallgatóinkat a magasszintű, gyakorlati online marketing rejtelmeibe.

Ez az alap és felsőfokú, a hazai online marketing legjobbjai által biztosított képzés NEM még egy a tucatképzések végeláthatatlan sorából.

Ez a képzés arról szól, amit a legigényesebb ügyfeleknek dolgozva elvárunk és amit a saját munkatársainktól is vissza akarunk kapni. Az eredmény amit az átképzéstől és a továbbképzéstől várunk nem tudás, hanem készség. Olyan gyakorlati, megvalósítani kész tudás, amivel vagyonokat érő értékesítési rendszereket lehet létrehozni.

Ösztöndíj

A programunkat követő cégek még a képzés alatt szívesen megnyerik maguknak a nekik megfelelő szakembereket, sőt időnként előfordul, hogy mi magunk is támogatunk különösen ígéretes hallgatókat ösztöndíjjal. 

Azonnali állás

A hallgatóink egy része „ösztöndíj” formájában ingyenes képzést és azonnali álláslehetőséget kap.

Az ösztöndíjjal nem támogatott hallgatóink szintén valódi, fizetős projektekben vesznek részt, ahol a legalább elégséges szinten elvégzett gyakornoki munkákért, még a képzés ideje alatt díjazást kapnak.

A képzés sikeres lezárásával a hallgatóink a „Marketing Megoldások” csapatához csatlakozva azonnal munkába állhatnak.

Kiemelkedő jövedelem

A „Marketing Egyetem” hallgatói a legképzettebb hazai marketingesek közé tartoznak és a „Marketing Megoldások” csapatához csatlakozva egy olyan konstrukcióban dolgozhatnak velük tovább, amely a mindenkori átlag marketinges fizetés másfél kétszerese is lehet. 

Nem egyszerűen tanítunk, hanem elkezdünk a hallgatóinkkal együtt dolgozni, felmérjük hogy mit tudnak és azt adjuk nekik, ami még hiányzik.

Több mint 30 éves felnőtt oktatói tapasztalattal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk hogy a hagyományos képzések hatékonysága – ha nagyon óvatosan fogalmazok – igen alacsony. Éppen ezért ebben a képzési rendszerben valami mást csinálunk.

Négy nagy eleme van annak ahogy a továbblépni szándékozó marketingeseket segítjük:

1. Valódi projekteken dolgozunk

Már az oktatás elején valódi vállalkozások, valódi projektjeit bízzuk rájuk, mégpedig teljes egészében. Nem egyszerűen kapnak némi gyakorlati feladatot, hanem az adott projekt kapcsán MINDENT nekik kell megoldaniuk, vagy másikkal megoldatniuk.

2. Munka közben tanítunk

Azonnal elkezdünk velük egy közös munkát. Az előbb említett projekteket menedzselve, tanácsolva tanítjuk a marketingeseket.

3. Elméletben „csak” a hiányokat pótoljuk

Az elméleti oktatás elején felmérjük a tudásukat és csak azt tanítjuk és olyan mértékben ami hiányzik nekik.

4. Bőséges, nagy értékű oktatóanyagot biztosítunk

Videók, Diák, Munkafüzetek és MP3 hanganyagok formájában teljes részletességű képzést biztosítunk, melynek értéke meghaladja a képzés teljes tandíját. Az alábbi oldalon megtekintheti az oktatóanyagainkat, illetve az egyes termékoldalak alján ízelítő gyanánt teljes előadásokat is.: RendszerMarketing és VezérAkadémia – Tudásbázis

Tanulunk, Megvalósítunk, Tesztelünk és ami működik azt Tanítjuk.

A „Marketing Egyetemünk” legjobb diákjai olyan, már gyakorlattal rendelkező marketingesek közül kerülnek ki, akik a következő szintre akartak lépni. (Ezzel párhuzamosan egy alapképzés keretében a magukat marketing asszisztensi feladatra átképezni akaró hallgatóikat is képzünk.)

Az iskolánkban átfogó, felsőfokú elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek piacvezető marketing és értékesítési rendszerekről, sőt általunk menedzselt gyakornoki munkák révén a való életben is megvalósíthatják már a tanult világszínvonalú marketing és értékesítési koncepciókat.

A hallgatóink többsége a „Marketing Egyetem” továbbképzés eredményeként messze a piaci átlag felett teljesít.

Mindazonáltal a legjobbjaiknak felajánljuk, hogy maradjanak velünk és legyenek részei annak a csapatnak akiknek a tagjait a megrendelőink projektjeikhez kiközvetítjük.

A tanítási illetve képzési módszerünk a következő elemekből áll:

1. Azonnal elkezdünk a valóságos élő projekten dolgozni. A tanítás legjelentősebb része munka közben történik.

2. Heti 2-4 órát kiscsoportos vagy személyes közös munkával töltünk.

3. Úgynevezett „nyílt munkaórákon” az oktatók a munkájukat narrálva, kérdésekre válaszolva dolgoznak. Ez egy kiváló lehetőséget teremt megfigyelni hogyan dolgoznak a profik.

4. Heti egy órát személyes konzultációval töltünk.

5. Minden munkát egy szakember lektorál és menedzsel végig az ideális eredményig.

6. Az elméleti oktatás elején felmérjük a résztvevők tudását és csak azt tanítjuk és olyan mértékben ami hiányzik.

7. Diák, Munkafüzetek és MP3 hanganyagok formájában teljes részletességű képzési anyagokat biztosítunk, melynek értéke meghaladja az egyetem teljes tandíját. Az alábbi oldalon megtekintheti az oktatóanyagainkat, illetve az egyes termékoldalak alján ízelítő gyanánt teljes előadásokat is.: RendszerMarketing és VezérAkadémia – Tudásbázis

8. Heti egy napot élő online oktatással töltünk.

9. A teljes program eredményeként készre csinálunk egy valóságos projektet.

Fejvadász

Szponzoráljon valakit a legígéretesebb hallgatónk közül ösztöndíjjal, vagy írassa be továbbképzésre a legjobb munkatársait és ha igazán komolyan gondolja, iratkozzon be saját maga is!

Kösse magához egy vagy több hallgatónkat „ösztöndíjjal” és legyen az Ön cége a gyakornoki időszakuk színtere és feladata.

1

A „Marketing Egyetemünk”-nek vannak olyan jelentkezői akik ösztöndíjra várnak. Amennyiben részben vagy egészben kifizeti a tandíjukat az Ön cége lesz az a gyakorlati oktatás színtere. Ez azt jelenti, hogy az én személyes, illetve a tanáraink menedzselésével – akik egytől egyig profi marketingesek – közösen fogunk az Ön üzletén dolgozni. Mégpedig a tandíjat leszámítva ingyen és bérmentve.

Ez azért jól hangzik. Igaz?

A legtöbb esetben az ösztöndíjas diák a későbbiekben is, a támogatójánál, ez esetben Önnél marad. Felveheti alkalmazásba, vagy amennyiben a legjobbak közé kerül, bérelheti tőlünk.

Felbecsülhetetlen

…jelentőséggel bírhat a vállalkozásában az „ösztöndíjas támogatás” lehetőségének kihasználása

Mint ahogy azt már említettük, az „ösztöndíj” révén nem csupán az adott marketing hallgatót nyeri meg a cégének, de a képzés idejére – megfelelő megállapodás mellett még azután is – a továbbképzést folytató teljes szakembercsapatot is.

A képzést folytató szakemberek mintha csak az ügyfelük lenne (és bizonyos értelemben az is) Önnel konzultálva felmérik a vállalkozását és az ösztöndíját élvező hallgatót kimondottan az Ön cégére készítik fel. Minden elméleti képzést az Ön cégére is vonatkoztatnak, a gyakorlati feladatokat konkrétan az Ön vállalkozásának marketing fejlesztésére építik és így az iskola elvégezésével a növendék egy profik által tanácsolt és menedzselt rendszert épít Önnek.

Illetve amennyiben folytatni kívánja velünk a megkezdett munkát a szakembereink a későbbiekben is örömmel elkísérik a vállalkozása sikerét folyamatos konzultációs, vagy ha szeretné, teljeskörű projektmenedzsmenttel.

Önmagában a szakemberink összehangolt bevonása a cége fejlesztésébe többet ér mint a teljes tandíj.

Hogyan válasszon „hallgatót”?

A hozzánk jelentkező hallgatók, mint egy állásinterjú esetében is szakmai önéletrajzzal, személyes motivációs levéllel és az eddigi munkáikat tartalmazó portfólióval jelentkeznek. Amennyiben komolyan érdeklődik az ösztöndíjas támogatás lehetősége iránt, ezeket természetesen a rendelkezésére bocsátjuk.

Továbbá amennyiben a diák már elkezdte a képzést, mi magunk is készítünk róla egy ajánlást.

Amennyiben szímpatikus az „ösztöndíjas támogatás” lehetősége, kérjük regisztráljon.

Támogassa ösztöndíjjal és így kösse magához a legígéretesebb marketing növendékeket még az egyetemen. Legyen az Ön cége az, amire a hazai marketing világ legtapasztaltabb szakemberei kiképzik az ön által ösztöndíjjal támogatott diákot.

2

Írassa be a már meglévő munkatársait a „Marketing Egyetem”-ünkre és a képzés során az egész „tanári kar” az Ön üzletén fog dolgozni.

Hasonlóan mint az ösztöndíjas támogatás esetében, az ön által beíratott munkatársak képzése és gyakornoki időszaka az Ön cégére fókuszálva zajlik. Természetesen ebben az esetben is az egész „tanári kar”, Sándort beleértve az Ön vállalkozásán fog gondolkozni.

Gyakorlatilag két, de akár három legyet is üthet egy csapásra:

  • Továbbképzi a munkatársait
  • A kiképzés idejére megnyeri a hazai online marketing legtapasztaltabb szakembereinek figyelmét
  • Amennyiben sikerül megállapodnunk a későbbiekben is folytathatjuk a gyakornoki időszakban megkezdett munkát, folyamatos konzultációs támogatással, vagy akár teljeskörű projektmenedzsmenttel.

Továbbképzés vagy Átképzés

Két alapvető lehetőség áll a rendelkezésére:

1) Amennyiben már dolgozik a vállalkozásában egy vagy több marketing munkatárs, akiknek a munkájával szeretne szintet ugrani TOVÁBBKÉPEZTETHETI igazán ütőképes marketing szakemberré.

2) Amennyiben még nincs dedikált marketing munkatársa, de dolgozik a vállalkozásában olyan irodai asszisztens vagy egyéb marketing iránt affinitást érző munkatárs, akinek van szabad kapacitása, lehetősége van arra hogy ÁTKÉPEZTETI marketing asszisztensi feladatok elvégzésére.  (Itt elsősorban tartalomgyártási, hirdetés és közösségi média kezelési ismereteket sajátíthat el a munkatársa, mely ismeret és készég birtokában képes lesz magas szinten ellátni a vállalkozása alapszintű népszerűsítésének feladatát.)

Mindkét esetben lehetősége lesz a képzés lezárása után is Konzultációs és Projektmenedzselési támogatást igénybe venni.

Cégvezetőként vajon Önnek is érdemes beiratkoznia?

A legteljesebb mértékben IGEN!

A képzés teljes két hónapja alatt Sándor és a szakembergárdánk az Ön vállalkozásának fejlesztésén fog gondolkozni és bizonyos értelemben dolgozni. (Mindez ilyen áron sehogy másként nem valósulhatna meg.) Nyugodtan gondolkozhat az akadémiáról úgy mit egy 2 hónapos marketing fejlesztési sprintről, aminek eredményekét nem csak a jövőre készül fel, de egy instant löketet is ad a cége népszerűségének és hatékonyságának. 

Akár egyedül, akár a munkatársaival együtt iratkozik be meglesz az az előnye, hogy mindvégig együtt gondolkozhat a továbbképzést adó szakemberekkel és a munkatársaival a saját cégéről. Ilyen módon teljes összhangban folytathatják a munkát a képzés befejeztével is és nem keletkezik szakadék az Ön és a munkatársai folyamatosan fejlődő megértése között. Amennyiben a későbbiekben konzultációs, illetve projektmenedzselési támogatást is igénybe vesz, az együtt gondolkodás lehetősége hatványozottan elősnyös lesz a cége számára.

Amennyiben egyedül Ön iratkozik be egyike lesz a legfelkészültebb cégvezetőknek. Önerőből is képes lesz előre vinni a cégét, illetve pontosan tudni fogja hogy mire és milyen munkatársakra van szüksége.

Amennyiben a munkatársaival iratkozik be jelentős kedvezményt is biztosítunk Önnek.

Az alábbi oldalon megtekintheti az oktatóanyagainkat, illetve az egyes termékoldalak alján ízelítő gyanánt teljes előadásokat is.: RendszerMarketing és VezérAkadémia – Tudásbázis

Profi

31

…év tapasztalat

1991 óta professzionális marketing világában

20+ előadás DÍJMENTESEN!

Amennyiben szeretne betekintést nyerni a szakmaiságunkba, kérjük nézzen bele az oktatóanyagainkba. Többet adunk ízelítőkén mint másoknak a teljes terméke.
Ha tetszett maradjon kapcsolatban, mert ez még csak a kezedet.

20 előadás DÍJMENTESEN!

Többet adunk ízelítőkén mint másoknak a teljes terméke.
Maradjon kapcsolatban, mert ez még csak a kezedet.

A webshop termékoldalainak az alján megtalálja az adott előadássorozat teljes nyitóelőadását. – Felíratkozás nélkül. Vágatlanul. Az egészet.  

Mivel kedves barátommal Szász Mátyással az eddigi életművünk sokszáz óra és többezer oldal PRÉMIUM információt hordoz csak egyszerűen megtehetjük amit mások nem.

Azoknak pedig akiket TÉNYLEG érdekel még többet adunk.

Ha szeretne többet, adja meg az e-mail címét és tegyen minket próbára!

A Marketing Megoldások 1999 óta segít kis- és középvállalkozásokat tanácsadással, világszínvonalú marketing szemlélet és módszertan, tanításával és kivitelezésével.

Kapcsolat

info@marketingmegoldasok.hu
+36 20 915 2977

Startup Marketing Bt.
2030 Érd Ciklámen u. 2/B
ASz: 26751940113

ASZF